Dolar 32,5225
Euro 34,8925
Altın 2.437,74
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C

Kaymakam Türkel ve Başkan Şahin şehit ailesini ziyaret etti

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Belediye Başkanı Zihni Şahin, şehit ailelerine ziyaretlerini sürdürüyor

Kaymakam Türkel ve Başkan Şahin şehit ailesini ziyaret etti
REKLAM ALANI
22 Mart 2018 21:44

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesinde görevini ifa ederken 21 Kasım 1994 tarihinde görev esnasında içinde bulunduğu aracının başka bir araçla çarpışması sonucu şehit olan Polis Memuru Recep Çakmak’ın baba evini ziyaret eden Kaymakam Türkel ve Başkan Şahin’i şehidin annesi Nesime Çakmak ve babası Hasan Çakmak karşıladı.
“ŞEHİTLERİN HAKLARINI ASLA ÖDEYEMEYİZ”
Şehit ailelerini ziyaretlerinde istek ve önerileri aldıklarını belirten Kaymakam Türkel, her zaman devletin yanlarında olduğunu hissettirmek istediklerini belirtti. Her hafta şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiklerini söyleyen Türkel, “Ne yaparsak yapalım, onların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine ve milletimize bir kez daha sabırlar diliyorum. Şehit ailelerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri var. Bir sıkıntıları olduğunda her zaman yanlarındayız” Dedi. Başkan Şahin ise, “Mehmetçiklerimiz, bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayarak feda ettiler ve şehit oldular. Çanakkale’de, Sarıkamış’ta ve birçok cephede dedelerimiz çok zor şartlar altında savaşıp, vatanımızı korumak ve bizlere yurt bırakmak için mücadelelerde bulundular” ifadelerini kullandı.
Ziyarete İlçe Jandarma Komutan vekili Yüzbaşı Yusuf Karadeniz, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Öner, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Muzaffer Şahin de hazır bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.