Dolar 32,5094
Euro 34,9413
Altın 2.435,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Yeni Validen ‘Milli Mücadele’ mesajı

Valiler Kararnamesi ile Samsun Valiliğine atanan Osman Kaymak, görevine başladı.

Yeni Validen ‘Milli Mücadele’ mesajı
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2017 14:26

Osman Kaymak, Samsun Hükümet Konağı önünde, Vali Vekili Hasan Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ile protokol üyeleri tarafından karşılandı.

SAMSUN’DA OLMANIN MUTLULUĞU…

Makamına geçen Kaymak, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni görevinin, kendisi ve Samsun için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Milli mücadelenin başladığı kentte görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kaymak, milli mücadele ruhunun Samsun halkına da yansıdığına inandığını söyledi.


KENTİN GELECEĞİ VE KALKINMA

Kaymak, Samsun’dan önce 3 yıl Tunceli’de görev yaptığını ve oradaki görev önceliğinin bölge şartları nedeniyle terör olduğuna işaret ederek, “Samsun’da ise kentin kalkınması ve geleceği için çalışacağız, mücadele vereceğiz. Bu mücadeleyi hep birlikte yapacağız. Bu çalışma şüphesiz bir ekip çalışması olacaktır.” dedi.

İnsanlara hoşgörüyle yaklaşmaya özen gösterdiğini vurgulayan Kaymak, şöyle devam etti: “Yaradılanı severiz yaradandan ötürü’, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ mantığıyla hizmet etmeye çalıştık. Bu makamların birer temsil ve hizmet makamları olduğunu düşünüyoruz. İnsanlara eziyet etmek için değil, insanlara hava caka satmak için değil hizmet için bu makamların olduğunu düşünüyorum. Ben şahsen böyle düşünerek vatandaşımızın karşılanmasını onun dinlenmesini dinlenirken de empati yapılmasını çok önemsiyorum. Ben böyle düşünürken de tüm mesai arkadaşlarımın işini yaparken her zaman vatandaşı üst değer olarak görüp kendini onun yerine koyarak dinlenmesi, sorununun çözülmeye çalışmasını öneriyorum. Vatandaşı dinlerken empati yaparak dinlemek çok önemli bir husustur. Buna uymayan arkadaşlarımızın da disiplinli bir şekilde takibini yapacağımızın bilinmesi lazım.”

‘BAKAN KILIÇ, BÜYÜK BİR DEĞER’

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın şehir için çok önemli bir değer olduğunu ifade eden Kaymak, şunları söyledi:  “Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç Bey Samsun için büyük bir değerdir. Çalıştığınız yerlerde o ilin bakanının olması çok büyük bir imkan ve şanstır. Bunu Samsun için avantaja dönüştüreceğiz. Ben vali olarak ildeki işleyişten sorumluyum. Bizler proje hazırlayarak sayın bakanımıza öneriler götürmeliyiz. Bu şekilde birimlerimizin çalışmasını kontrol ederek sayın bakanımıza projeler hazırlayacağız. Aynı şekilde AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan da Samsun için büyük bir değerdir. Çünkü Türkiye’de söz sahibi, karar vericiler arasında ilimizden 2 kişi olması çok önemli bir husustur. Diğer milletvekillerimiz ve il başkanlarımızla beraber Samsun’un daha çok pay alması ve hükümetin desteğini alması yönünde birlikte çalışacağız.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.