Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

FUTBOL CAMİASINA ÖNEMLİ ÇAĞRI!

Yaşanan depremlerin yol açtığı acıların tarifinin imkansız olduğunu söyleyen Eroğlu, Türk futbol tarihinin en büyük kampanyasını futbol üzerinden başlatalım” çağrısı yaptı

FUTBOL CAMİASINA  ÖNEMLİ ÇAĞRI!
REKLAM ALANI
8 Şubat 2023 20:31

Spor Toto 1′inci Lig Lideri Yılport Samsunspor, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için toplanan yaşam malzemelerini 2 TIR’la bölgeye gönderdi. Tesislerde TIR’ın yüklenmesine yardım eden Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yaşanan deprem felakatinin boyutuna işaret etti.

Nuri Asan Tesisleri’nde yardım TIR’ının yüklenmesine yardım eden Hüseyin Eroğlu, “Bu yardımlarımızın devamı gelecek” dedi.

’10 BİN ÇOCUK ANNE BABASINI KAYBETTİ
Hüseyin Eroğlu, geniş bir alanda şiddetli depremlerin yaşandığını belirterek, “Kış şartları çok ağır. Allah orada olanlara ve yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin. Böyle olaylarda aslında rakamlar durumu tam anlatmıyor. Ama 10 bin anne, çocuğunu kaybetti, 10 bin çocuk, anne babasını kaybetti gözüyle bakarsanız tablonun ne denli acı olduğunu görebilirsiniz. Acıları tarif etmek imkansız. Bu kadar geniş bir alanda acil müdahale yapma şansı gerçekten çok zor. 12-13 milyon kişinin yaşadığı bir alandan bahsediyoruz. Her evde 3 kişi yaşasa 4 milyon konut, yollar kapalı, kar soğuk bastırıyor. Her şey ama her şey çok zor” ifadelerini kullandı.

TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN BÜYÜK KAMPANYASI
Eski öğrencisi Taner Kahriman’ın acı haberini aldıklarını ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

“Yeni Malatyaspor’un genç kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ı da kaybettik. Vefat eden antrenör ve diğer sporcularımız var. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına da sabır. Böyle zamanlarda Türk insanının dayanışma ruhu tam olarak ortaya çıkıyor. İzmir depreminde biz bunu yaşadık. Daha acılarımız çok taze. Oradaki insanların ruh hallerini çok iyi anlıyorum. Volkan Demirel’i ve değerli eşini, Gökhan Zan’ı izledim. Çok kişinin hissine tercüman oldular. Biz futbol adamları, futbolcular ve kulüpler, bölgenin acılarını sarmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Türk futbol tarihinin en büyük kampanyasını futbol üzerinden başlatıp bu insanlara borcumuzu ödeyebiliriz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.