Dolar 32,5892
Euro 34,7871
Altın 2.422,50
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

KENDİNİ ASTI!

Ordu’nun Ünye İlçesi’nde 22 yaşındaki Furkan Cansız isimli genç, girdiği bunalım sonucu evlerindeki banyoda kendini kemer ile asarak canına kıydı

KENDİNİ ASTI!
REKLAM ALANI
10 Mart 2021 14:34

Ordu’nun Ünye İlçesi Çınarlık Mahallesi Kabakçı Sokak’ta bulunan Memurkent Sitesi D Blok’ta meydana gelen olayda, 22 yaşındaki genç, sosyal medya hesabından veda ettikten sonra kendini kemer ile asarak intihar etti.

‘BEN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLACAĞIM’
Akşam saatlerinde ailesiyle beraber evinde bulunan Furkan Cansız isimli genç, sosyal medyada “Siz bu mektubumu okuduğunuzda ben çoktan ölmüş olacağım” paylaşım yapmasının ardından banyoda kendisini kemerle asarak intihar etti.
Cansız’ın arkadaşının sosyal medyada paylaşımları görmesi üzerine durumu ailesine haber verdi. Evde Furkan Cansız’ı arayan ailesi banyoda genci kemerle asılı halde buldu. Komşuların durumu haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

‘ÇOK SIKILDIM, SIKTINIZ, ARTIK SON!’
Dün gece saatlerinde banyoda kendisini asarak intihar eden Furkan Cansız’ın kız arkadaşından yeni ayrıldığı öğrenilirken, intihar etmeden önce sosyal medya hesabında ise “Siz bu mektubu okuduğunuzda ben çoktan ölmüş olacağım ve ardımdan yaşananlardan hiç haberim olmayacak. Ben hayatı bir oyun olarak görüyordum, çok sıkıldım (çok sıktınız) ve artık son. Bu oyuna son verip sonsuzluğa karıştım. Kendinizi suçlu mu hissediyorsunuz, ağlıyor musunuz? Ama ben çok bencilim belki de. Ben sizin gibi hissetmeyeceğim artık. Benim için değişen bir şey olmayacak, acınızı paylaşamayacağım” diyerek paylaşım yaptığı öğrenildi.

Gencin cansız bedeni savcılığın ilk incelemesinin ardından Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, gencin odasındaki bilgisayarlar ve dokümanlar ise incelenme üzere polis merkezine götürüldü. Savcılık olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.


İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.