Dolar 32,5893
Euro 34,7427
Altın 2.497,91
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

‘KENEVİR’ zirvesi!

Samsun’un Havza İlçesi’nde kenevir üretimine yatırım yapacak firma sahibi, üreticilerle bir araya geldi

‘KENEVİR’ zirvesi!
REKLAM ALANI
15 Haziran 2022 18:42

Samsun’da Havza Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) kenevir üretimi ve sanayisine yatırım yapan iş insanı Uğur Balkuv, çiftçiler ile bir araya geldi. Havza İlçesi Cevizlik Mahallesi’nde özel bir tesiste düzenlenen toplantıya, Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar da katıldı.

STRATEJİK DEĞERİ VAR

Kaymakam Nayman, kenevir ekim alanının genişlemesinin hem bölge hem de ülke ekonomisi üzerinde olumlu etkileri olacağını belirterek, “Ülkemiz için stratejik bir değere sahip kenevir bitkisinin tarımının gelişmesi için çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz” dedi.

FİRMA SAHİBİNDEN BİLGİLENDİRME
Daha sonra iş insanı Uğur Balkuv, kenevir tarımı, işlenmesi, kenevirden üretilen ürünler, Havza OSB’de yaptığı yatırımlar, bölgede kenevir ekiminin artırılması için yapılacak çalışmalar hakkında kapsamlı bilgiler vererek çiftçilerin kenevir bitkisi ve tarımı hakkında sordukları soruları yanıtladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.