Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘KENTLEŞME SORUNU ÇÖZÜLECEK’

Samsun’da CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Cevat Öncü, “Samsun’un kentleşme problemleri çözmek için yönetmeye talip olduk” dedi

‘KENTLEŞME SORUNU ÇÖZÜLECEK’
REKLAM ALANI
24 Ocak 2024 17:53 | Son Güncellenme: 24 Ocak 2024 17:56

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Samsun’un kronikleşen problemlerini çözmek için yönetime talip olduklarını belirtti. Öncü, “Seçildiğimizde toplumun tüm dinamikleriyle işbirliği yaparak yönetim için yol haritası belirleyeceğiz” dedi.

19 MAYIS’TA PAZAR YERİ ZİYARETİ
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, 19 Mayıs ilçesinde pazar yeri gezdi, esnaf ziyaretinde bulundu. Sanayi esnafının, pazarcıların, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Adayı Öncü, seçilmesi halinde yapmayı düşündüğü projeleri anlattı, yerel seçimlerde vatandaşlardan kendisine destek vermesini istedi. Öncü, 19 Mayıs ilçesindeki ziyareti boyunca vatandaşlarla birebir temas kurdu, samimi şekilde sohbet etti, vatandaşlardan ilgi gördü.

YILLARDIR FİKİRLER ÜRETTİK
19 Mayıs ilçesindeki ziyaretlerinin ardından Mimarlar Odası Samsun Şubesini ziyaret ederek ÇED Komisyonu toplantısına katıldı. Burada oda yöneticilerine ve katılımcılara yönelik kısa bir konuşma yapan Öncü, “Mimarlar Odası Samsun Şubesi ziyaretini bir seçim çalışmasının ötesinde ciddi bir fikir alışverişi, bazı projeleri Samsun’un kentleşme anlamındaki problemlerini, ihtiyaçlarını konuşabileceğimiz bir ziyaret olarak görüyorum. Meslek odalarımızla birlikte zaten yıllardır Samsun’un sorunlarını konuşuyor, fikirler üretiyor, raporlar hazırlıyoruz. Şimdi de biz masanın diğer tarafına talip olduk” dedi.

YÖNETİM İÇİN YOL HARİTASI
Samsun’u yönetmeye talip olduklarını vurgulayan Cevat Öncü, “Bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Seçildiğimizde toplumun dinamikleriyle, demokratik kitle örgütleriyle birlikte fikir alışverişi yaparak, tartışarak yönetim için yol haritası belirleyeceğiz. Samsun’un problemlerini bildiğimizi, çözümlerine dair fikirlerimiz olduğunu, hep beraber bu fikirleri geliştirebileceğimiz bildiğimiz için talip olduk” ifadelerini kullandı.

UĞUR MUMCU’YA ANMA: Cevat Öncü, ölümünün 31’inci yılında Uğur Mumcu için adına yaptırılan parkta yaptırılan anma programına katıldı.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.