Dolar 32,5998
Euro 34,8065
Altın 2.490,16
BİST 9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Kick boksçular kupa sevincini Başkan Demirtaş’la paylaştılar

Düzce de 39 kulüpten 420 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Kulüpler Ligi müsabakalarda lig şampiyon olan İlkadım Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, şampiyonluğu İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile birlikte kutladı.

Kick boksçular kupa sevincini Başkan Demirtaş’la paylaştılar
REKLAM ALANI
18 Ekim 2019 16:45

Türkiye Kick Boks Federasyonunun faaliyet programında yer alan Kulüpler Ligi müsabakalarda lig şampiyonu olan İlkadım Belediyesi Kick Boks sporcuları ve antrenörler Fatih Karagül ile Kerim Güzel’i, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş makamında ağırladı. Başkan Demirtaş şampiyonlara tatlı sürprizi yaparak başarılar diledi.
Ziyarette İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık ve İlkadım Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Karaman hazır bulundu. Yapılan turnuva hakkında Başkan Demirtaş’a, bilgi veren kick boks antrenörü Fatih Karagül, “39 kulüpten 420 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvada sporcularımız 9 altın 6 gümüş,6 bronz madalya ile kulüpler arası lig müsabakalarında lig şampiyonu oldu. Şahsım ve sporcularım adına spor ve sporcuya verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

“Spora ve sporculara desteğimiz sürecek”
Başkan Demirtaş makamında misafir ettiği sporcularla ve antrenörlerle gerçekleştirdiği sıcak sohbet sırasında bazı hatırlatmalarda bulunarak, “Hedefi olmayanın başarısı olmayacağı gibi başarıya inanmayanın da hedeflerine ulaşması mümkün değildir. İlkadım Belediyesi olarak gençliğin zinde ve azimli olarak yetişmesi adına bir taraftan spor bir taraftan da sosyal faaliyetlere devam edeceğiz. İlçemizden yetenekli sporcular yetişerek büyük başarılara imza atıyorlar. Ben buradan her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Genç sporcularımızı ve hocalarımızı canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bugün olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporculara desteğimiz sürecek” diye konuştu.
Şampiyon kick bokscular ziyaret sonrası Mehmetçiğe asker selamı gönderdiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.