Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

KILIÇDAROĞLU`DAN 300 KİŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU

KILIÇDAROĞLU`DAN 300 KİŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU
REKLAM ALANI
1 Şubat 2016 18:07

SAMSUN’DA 300 KİŞİ KILIÇDAROĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
– AK PARTİ İL BAŞKANI MUHARREM GÖKSEL:
– “BUGÜN BURAYA BİR PARTİ BAŞKANI OLARAK DEĞİL, BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK GELDİK. ARKADAŞLARIMIZ İLE BERABER SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”
– “BUNDAN SONRA TÜM SAMSUN HALKI CUMHURBAŞKANI’NA SAHİP ÇIKACAKTIR. TÜM TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HERKES CUMHURBAŞKANI’NA SAHİP ÇIKACAKTIR”
– “BUGÜN BURAYA 250-300 KİŞİLİK DİLEKÇE VERDİK. AMA SAMSUN GENELİNDE BİN KİŞİLİK DİLEKÇE TOPLANACAK”
– “BİZ BURADA AÇILMIŞ OLAN DAVAYA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ”

 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’ndan yaklaşık 300 kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 16 Ocak 2016 tarihinde CHP 35. Olağan Genel Kurultayı’nda, 19 Ocak 2016 tarihinde TBMM’deki CHP Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmalarda ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakarette bulunduğu gerekçesiyle tüm Türkiye’de konu yargıya taşınıyor.
Bugün saat 15.30’da Samsun Adalet Sarayı’na gelen AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve yaklaşık 300 kişi Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı’na hakaretten suç duyurusunda bulundu.
Suç duyurusunda bulunduktan sonra adliye önünde basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, “Bugün buraya bir parti başkanı olarak değil, bir Türk vatandaşı olarak geldik. Arkadaşlarımız ile beraber suç duyurusunda bulunduk. Bildiğiniz gibi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kongresinde Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı hakkında hakaret içeren, ağza alınmayacak sözlerde bulunmuştur. Bu sözler tüm Türk halkını yaraladığı gibi bizi de yaralamıştır. Bunun için biz suç duyurusunda bulunmak amacıyla buraya geldik. Bir devletin, bir ülkenin kutsalları vardır. Toprak kutsaldır, vatan kutsaldır. Burada yaşayan insanların oylarıyla seçtiği Cumhurbaşkanı da kutsaldır. Bu Cumhurbaşkanı herkesin Cumhurbaşkanıdır. Bu Cumhurbaşkanı hepimizin Cumhurbaşkanı olduğuna göre, biz tüm Türk halkı olarak Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmamız gerektiğini düşünerek buraya suç duyurusu yapmak için arkadaşlarımızla beraber geldik. Bunların daha devamı gelecektir. Biz bunu sembolik olarak burada yaptık. Bundan sonra tüm Samsun halkı Cumhurbaşkanı’na sahip çıkacaktır. Tüm Türkiye’de yaşayan herkes Cumhurbaşkanı’na sahip çıkacaktır. Bu suç duyurusunun sonucu olarak da bunun takipçisi olup, sonucun ne olduğunu da hep beraber göreceğiz. İnşallah yüce Türk adaleti önünde herkes haklıyı haksızı, nasıl davranılması gerektiğini net bir şekilde öğrenecek. Bir ülkenin Cumhurbaşkanı’na hakaret etmenin ne demek olduğunu görecektir” dedi.
Suç duyurularının giderek artacağını ifade eden Göksel, “Çoğumuz AK Parti’liyiz ama buraya parti olarak gelmedik. Biz bir Samsunlu vatandaş olarak geldik. Suç duyurumuzu yaklaşık 10’ar kişilik dilekçeler halinde verdik. Çünkü tek tek verdiğimiz zaman çok fazla külfet olacaktı. Birleştirerek 10’ar kişilik, 15’er kişilik olarak verdik. Bugün buraya 250-300 kişilik dilekçe verdik. Ama Samsun genelinde bin kişilik dilekçe toplanacak. Bu haftadan sonra hızlanarak devam edeceğini düşünüyorum. Biz burada açılmış olan davaya suç duyurusunda bulunuyoruz” diye konuştu.(İHA)

12650467_1526939564266855_106436339_n 12659841_1526939594266852_1317143188_n

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.