Dolar 32,5997
Euro 34,8182
Altın 2.496,46
BİST 9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Başkan Şahin Esnafları Ziyaret Etti

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, bir yandan projeleri hayata geçirirken diğer yandan ise esnafları ziyaret etmeye devam ediyor

Başkan Şahin Esnafları Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
6 Mart 2018 18:11

“9 YILDIR YANYANA”

9 yıllık belediye başkanlığı döneminde insan merkezli ve sosyal belediyecilik anlayışının öncüsü olan Başkan Şahin, ziyaretlerinde hemşerileriyle sohbet ediyor, görüş alış verişinde bulunuyor ve hemşerilerinin istek ve taleplerini dinliyor. Vatandaşların mutlu ve acılı günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor.

 

“HER ZAMAN BİR VE BERABERİZ”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “En baştan söylediğim bir husus vardı. Vatandaşlarımızı ben ziyaret edeceğim. Bu anlamda vatandaşlarımızın ayağına ben gidiyorum. Muhtarlarımızı ziyaret ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile beraber oluyorum. Hemşerilerimin mutlu ve acılı günlerini paylaşıyorum. Samsun ve Bafra derneklerimizin faaliyet ve programlarına katılıyorum. Önemli gün ve haftalarla ilgili etkinlikler düzenliyoruz. Okullarımızı, öğretmen ve öğrencilerimizi, yaşlılarımızı, çalışanlarımızı, sağlık alanında hizmet eden insanlarımızı, esnaflarımızı ziyaret ediyor, görüş alış verişinde bulunuyoruz. Oda ve derneklerimizle, kaymakamımız ve bürokrasimizle, siyasi irademiz ve temsilcileriyle her zaman bir ve beraberiz. Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışı içerisinde oluyoruz. Tek derdimiz hizmet etmek.

“HALKIN ARASINDAYIZ”

Kısacası Samsun ve Bafra’mız ile insanlarımıza sevdalıyız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in ilk günden itibaren talimatı vardır. İnsanlarımızla olunuz, hizmeti esas alınız, sosyal belediyeciliğe önem veriniz ve halkın arasında bulunun. Biz de ilk günden itibaren bu şekildeyiz. Bu talimatlara uyuyoruz. Bu bizim hayat felsefemizdir.“ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.