Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
BİST 9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

KIRCALI: 30 AĞUSTOS MİLLETİMİZİN ŞANLI ZAFERİDİR

AK Parti Samsun Milletvekili Av. OrhanKırcalı Hac farizasını yerine getirmek için gittiği kutsal topraklardan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

KIRCALI: 30 AĞUSTOS MİLLETİMİZİN ŞANLI ZAFERİDİR
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2017 16:56

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi. “ 30 Ağustos 1922 tarihinde devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün eşsiz liderliğinde kazandığımız zafer,parçalanmış, her karışı işgal edilmiş ve sömürgeleştirilmeye çalışılan ülkemizin yeniden ayağa kalkmaya başladığı ve kendi milli kimliğini ilan etme konusundahedefe yaklaştığıönemli ve şanlı birzaferdir.30 Ağustos Zaferi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya Türk milleti bağımsızdır ve ebediyen bağımsız kalacaktır, ay yıldızlı bayrağımız milletimiz var oldukça gökyüzünde dalgalanacaktır diye haykırdığı, aziz milletimizin şanlı zaferidir. Bu zafer, kendisini parçalanmış ve sömürge bir ülke haline getirmek isteyen ülkelere karşı indirilen büyük bir darbe ve bir daha asla sönmeyecek olan bağımsızlık meşalemizin yakıldığı bir zaferdir.

Yeni kuşaklar olarak ülkemizin tarihini, geçmişini çok iyi bilmek ve bu doğrultuda da ülkemizin geleceğine ve değerlerine çok iyi sahip çıkmak zorundayız. Çünkü başka bir Türkiye yoktur. Bizim ebedi vatanımız burasıdır. Ortak kaderimiz bu vatan topraklarıdır. 23 Nisan’ın, 19 Mayıs’ın, 29 Mayıs’ın, 15 Temmuz’un, 26 Ağustosların, 30 Ağustos’un ve 29 Ekim’in ışığında ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize taşımak, devletimizi ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak hepimizin görevidir. Şehitlerimizin emaneti vatanımıza canımız pahasına her zaman sahip çıkmak bizim namusumuzdur.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 30 Ağustos Zaferimizin 95. Yılını kutluyorum. Ülkemizin bağımsızlığı için savaşmış, bu uğurda şehit ve gazi olmuş; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm askerlerimizi ve sivillerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.