Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

KIŞ AYLARINDA ISITAN YARDIM!

Samsun merkezli Hayata Anlam Katanlar Derneği, Vezirköprü İlçesi Sırbaşmak İlkokulu’ndaki 32 öğrenciye bot, mont ve çeşitli hediyelerle destek oldu

KIŞ AYLARINDA  ISITAN YARDIM!
REKLAM ALANI
19 Şubat 2024 17:06

Samsun’da genel merkezi bulunan Hayata Anlam Katanlar Derneği, kırsal mahalle çocuklarının eğitim ve yaşam standartlarını artırmak amacıyla yürüttüğü projeler kapsamında bu kez de Sırbaşmak İlkokulu’na yardım eli uzattı. ‘Köy Çocukları Hayata Projesi’ni sürdürerek, kırsal kesimdeki çocuklara eğitim imkanları sunmayı amaçlayan dernek, toplumda farkındalık oluşturma ve dayanışma kültürünü geliştirme çabalarını sürdürdü.

Hayata Anlam Katanlar Derneği’nin Sırbaşmak İlkokulu’na ulaştırdığı yardımlar, öğrencilerin yüzlerinde tebessüm oluşturdu.

‘ÇOCUKLARIMIZIN YAŞAMLARINA DOKUNUYORUZ’
Dernek Başkanı Murat Değirmenci yaptığı açıklamada, “Samsun’un köylerindeki çocuklarımızın yaşamlarına dokunmaya devam ediyoruz. Bugün burada, Sırbaşmak İlkokulu’ndaki öğrencilerimize sadece giyecek değil, umut da götürdük. Gelecek dönemlerde bu projelerimizi hızlandırarak daha fazla çocuğumuza ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN GÜCÜ
Değirmenci’nin sözlerine devam ederek, “Ramazan ayı içerisinde yardımlarımızı arttıracağız. Ayrıca, sosyal yardımlaşma platformuyla koordineli olarak iftar çadırları kuracağız. Bu çadırlarda hem ihtiyaç sahibi insanlara iftar vererek onların yanında olacağız hem de toplumsal dayanışmanın gücünü bir kez daha göstereceğiz” diye konuştu.

Dernek, sadece malzeme yardımlarıyla değil, aynı zamanda eğitim ve sosyal projelerle de köy çocuklarının yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.