Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

KIŞLIK YARDIM!

Samsun’da korona virüsü (Kovid-19) nedeniyle zor durumda bulunan 250 aileye kışlık malzeme yardımında bulunuldu

KIŞLIK YARDIM!
REKLAM ALANI
22 Şubat 2021 16:55

Samsun’da faaliyet gösteren Hayata Anlam Katanlar Derneği, Kovid-19 salgını süresince binlerce aileye yaptığı yardımlara yenilerini ekliyor. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ile işbirliği halinde hareket eden dernek, soğuyan havalar ve Kovid-19 boyunca zor durumdaki 250 mülteci aileye soba, battaniye, yatak ve hijyen paketi desteğinde bulundu.

BİNLERCE KİŞİYE ULAŞIYORLAR
Daha önce il genelinde ve ülke sınırları dışında yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri ile birçok ilke imza atarak, binlerce kişiye ulaşan Hayata Anlam Katanlar Derneği, pandemi boyunca yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor.

SOBA, BATTANİYE, YATAK
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği işbirliği ile soğuk kış günlerinde de ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı sürdürdüklerini ifade eden Hayata Anlam Katanlar Derneği Başkanı Murat Değirmenci, şunları söyledi:

“Sosyal alanda yaptığımız projelerin yanında bu süreçte gıda, hijyen ve soğuk havalar nedeniyle battaniye, soba ve yatak yardımlarına daha çok ağırlık verdik. Salgın mücadelesinde devletimize yardımcı olabilmek için binlerce aileye gıda ve hijyen yardımında bulunduk. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ile yaptığımız işbirliği kapsamında yaklaşık 250 aileye soba, battaniye, yatak ve hijyen paketi ulaştırdık. Bizi yalnız bırakmayan tüm üyelerimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.