Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

KÜTÜPHANE!

Samsun’uun Terme ilçesinde başlatılan ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ kampanyası, ilçedeki hayırseverlerden büyük ilgi görüyor

KÜTÜPHANE!
REKLAM ALANI
15 Aralık 2021 17:35 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2021 19:54

Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun‘un Terme İlçesi’nde de başlatılan ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ kampanyasına ilçe halkı büyük ilgi gösteriyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Atalay Koç adlı hayırser vatandaşın babası Alaattin Koç adına yaptıracağı kütüphanenin protokolü imzalandı.

Kaymakamlıkta gerçekleştirilen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy’un da hazır bulunduğu törende Kaymakam Metin Maytalman, yurt dışında bulunan hayırsever Atalay Koç’u temsilen Ayhan Yetim ile birlikte Hafız Mehmet Niyazi Kasapoğlu İmam Hatip Ortaokulu’na yaptırılacak Alaattin Koç Kütüphanesi’nin protokolünü imzaladı.

KAYMAKAMDAN İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR

Kaymakam Metin Maytalman, hayırsever aileyi kutlayarak, “Bir ülke milli eğitiminde ne kadar başarıya ulaşırsa o kadar kalkınır, gelişir, büyür ve tüm insanlarıyla birlikte geleceğe çok daha umutla ve güvenle bakar. Bu bilinç içerisinde çocuklarımızın okullardaki eğitimlerini daha da geliştirecek kütüphane seferberliğimiz ülke genelinde devam ediyor. Terme ilçemizde bu kampanyaya verilen destek hepimizi son derece memnun ediyor. Katkı verenlere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

14 OKULA DA KÜTÜPHANE
İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy ise “Kampanya kapsamında 14 okulumuzu kütüphaneye kavuşturacağız. Bakanlığımızın donatım ve kitap desteği verdiği kampanyaya hayırsever hemşerilerimizin yakın ilgisi sürüyor. Bağış çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Aralık ayı sonuna kadar tüm okullarımızı kütüphaneye kavuşturmuş olacağız” diye konuştu.

Müdür Özer Ersoy, cuma günü de protokolleri daha önce imzalanan Atatürk İlkokulu ile Yeni Mahalle İlkokulu’nun kütüphanelerinin törenle hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.