Dolar 32,5559
Euro 34,9352
Altın 2.442,90
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘KOBİ KREDİSİ’ İMKANI!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) özel banka Akbank T.A.Ş. ile ‘iş birliği protokolü’ imzaladı

‘KOBİ KREDİSİ’ İMKANI!
REKLAM ALANI
5 Nisan 2022 20:08

Akbank T.A.Ş. ile Samsun TSO arasında Oda üyelerine bankacılık işlemlerinden birçok avantaj içeren ‘İş Birliği Protokolü’ imzalandı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen törende protokole imzayı Samsun TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Akbank T.A.Ş. adına ise Buğday Pazarı Şube Müdürü Tayfun Boğa imza attı. Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük ve Akbank T.A.Ş. Yöneticisi Yüksel Karapaça’nın da bulunduğu imza töreninde, Salih Zeki Murzioğlu ve Tayfun Boğa, protokolün iş dünyasına hayırlı olması temennisinde bulundular.

60 AY VADELİ 5 MİLYONLUK KREDİ
Akbank T.A.Ş. Buğday Pazarı Müdürü Tayfun Boğa protokolün, ‘Yeni Müşteriye Yeni Tarife Paketi’, ‘Avantajlı Taksitli Ticari Kredi Paketi’, ‘Dört Dörtlük İşyeri Sigortası’, ‘Üye İşyeri Avantajları’, ‘Maaş Ödeme Programları ve Ticari Kredi Kartı’ başlıklarını kapsadığını açıkladı. Tekliflerden yararlanmak için Akbank müşterisi olunması gerektiğini belirten Tayfun Boğa, “Bugün imzaladığımız protokol, ilk kez Akbanklı olan yada yeniden aktifleşen Oda üyelerinin üç ay boyunca işlemlerini ücretsiz yapabileceği ‘Yeni Müşteriye Yeni Tarife Paketi’, üyelerin avantajlı faiz oranları ve 60 aya kadar vadesiyle 5 milyon TL’ye kadar KOBİ kredisi kullanabileceği ‘Taksitli Ticari Kredi’, ihtiyaca göre 4 farklı paket seçeneğini ve faaliyet alanına göre tasarlanan geniş teminat kapsamını tek poliçe altında toplayan ‘Dört Dörtlük İş Yeri Sigortası’ ve bir çok avantajı içeriyor. Üye işyeri, maaş anlaşması ve sigorta avantajlarından yararlanmak için müşteri ilişkileri yöneticilerimize, Oda üyesi olduğunu gösteren bir belge göstermeleri ve sunulan tekliflerden yararlanmak istediklerini söylemeleri yeterli olacaktır” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.