Dolar 32,5816
Euro 34,8086
Altın 2.513,14
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Köksal Orman CEMİYET’te!

Samsun’da 30 Mart’ta yapılacak olan Kahveciler Odası başkanlık seçiminde göreve talip olan iş insanı Köksal Orman, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Köksal Orman  CEMİYET’te!
REKLAM ALANI
9 Mart 2022 15:53 | Son Güncellenme: 9 Mart 2022 16:56

Samsunlu iş insanı Köksal Orman, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti‘ni ziyaret etti. 30 Mart’ta yapılacak olan Samsun Kahveciler Büfeciler, Otelciler, Müzisyenler, Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu hatırlatan Köksal Orman, “Esnafımızın sorunlarını çözmek için adayım” dedi.

‘ESNAFIMIZ PRESTİJ KAZANACAK’
Köksal Orman, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Başkan Yusuf Ziya Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Aslan ve Fatih Akça ile bir süre görüştü.30 Mart 2022 Cumartesi tarihinde yapılması planlanan Samsun Kahveciler Büfeciler, Otelciler, Müzisyenler, Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde başkanlık için yarışacağını açıklayan Köksal Orman, “Esnafımızın sorunlarınızı çözmek, esnafımıza prestij kazandırmak için adayım” diye konuştu.

Odalarının bugün itibariyle geldiği noktanın hiç de iç açıcı olmadığını söyleyen Köksal, “Yeni bir yönetim, yeni bir heyecan ile Odamızı yeniden canlandıracağız. Hesap verebilir ve şeffaf bir yönetim olacağız. Tüm esnafımızın sorunlarını tek tek biliyoruz. Çözümleri için projelerimiz hazır. Onlara en iyi hizmeti vermek için bizler de hazırız” dedi.

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, Köksal Orman’a ziyareti için teşekkür etti ve oda seçimlerinde başarı diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.