Dolar 32,5941
Euro 34,7657
Altın 2.419,89
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Köktaş “Yıkım ekibine geçit yok”!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Bizler yeni projelerimizi, 2023 hedeflerimizi, 2053 ve 2071 vizyonlarımızı anlatıyoruz. diğerleri ise, yıkmayı, satmayı, durdurmayı anlatıyor. Milletimiz bu yıkım ekibine geçit verir mi? 24 Haziranda onlara en güzel cevabı sandıkta vereceğine inancımız tamdır” dedi

Köktaş “Yıkım ekibine geçit yok”!
REKLAM ALANI
20 Haziran 2018 18:43

AK Parti Samsun Milletvekili ve adayı Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında 19 Mayıs ve Yakakent İlçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirdi.

İlçelerde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Köktaş, alışveriş yapan vatandaşlarla bol bol sohbet ederken, Muhtarlar Derneği’nde ve Ziraat Odası’nda başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldi.

“AK KADROLAR MİLLETİN KADROLARIDIR”

19 Mayıs Kösedik ve Kuşkayası mahallelerinde ve Yakakent ilçe Merkezinde toplantılar düzenleyerek 24 Haziran seçimlerin önemine değinen konuşmalar yaptı.

24 Haziran Türkiye için, güçlü Hükümet, güçlü Meclisle 2023 kadrolarının belirleneceği önemli bir seçim günüdür diyen Milletvekili Köktaş, Türkiye’nin çok güçlü, dirayetli, kararlı duruşunu istemeyenler için, ülkemizin istikrarına ve istikbaline giden bu önemli yolda 24 Haziran da milletimiz en doğru kararı verecektir dedi.

AK Parti yasakları, baskıları kaldıran, milletiyle devletini barıştıran parti olduğunu ifade eden Milletvekili Köktaş, “AK kadrolar, milletin içinden çıkmıştır, milletin kadrolarıdır, milletin siyaset temsilcileridir. Bugüne kadar milletimiz bize hangi yolu tayin ettiyse o yolda yürümüştür. Aziz millet bu gerçekleri çok iyi biliyor. Bizler AK Kadrolar olarak meydanlarda bunları anlatıyoruz, yaptıklarımızı, halen yapmakta olduklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Yeni projelerimizi, 2023 hedeflerimizi, 2053 ve 2071 vizyonlarımızı anlatıyoruz. Diğer adaylar ne anlatıyor, yıkmayı, satmayı, durdurmayı anlatıyor. Hangisinden bir proje çalışma duydunuz. Milletimiz bu yıkım ekibine geçit verir mi? bugüne kadar her zaman yanımızda duran aziz milletimiz 24 haziran da ülkemizin istikrarına ve istikbaline en güçlü desteği verecektir.” diyerek sözlerine son verdi.

Milletvekili Köktaş ayrıca 19 Mayıs ilçesine yine en modern teknolojiyle donatılmış bir entegre devlet hastanesi yapılacağını, geçen yıl hizmete alınan 19 Mayıs Barajıyla 19 Mayıs ve Bafra’ya içme ve kullanma suyu sağlanacağını, Yakakent İlçesinde devam eden çalışmalarında en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.