Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘Koltukları değil ayakkabıları eskiteceğiz’

İYİ Parti Asarcık İlçe Kongresi’ne katılan İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, ardından da Vezirköprü ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu

‘Koltukları değil ayakkabıları eskiteceğiz’
REKLAM ALANI
25 Şubat 2018 22:12

‘DOĞRU YOLDA OLANLAR YORULMAZLAR’

İYİ Parti Samsun’da kongrelerini yapmaya devam ediyor. Son olarak İYİ Parti Asarcık İlçe Başkanlığı Kongresi yapıldı. Kurucu ilçe başkanı İsmet Koç kongrede seçilerek tekrar İYİ Parti Asarcık İlçe Başkanı oldu. Kongrede Asarcıklılara seslenen İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, “Asarcık ilçemize, Samsunumuza ve ülkemize umut olan İYİ Parti’nin Asarcık ilçe kongresini gerçekleştirdik. İşimiz zor diktatör bir gücün karşısındayız. İşimiz kolay hakkı ve hakikati savunuyoruz. Hakkı ve hakikati savunanlar, dost doğru yolda yürüyenler hayatları boyunca hiç yorulmamış ve pişman olmamışlardır” dedi.

VEZİRKÖPRÜ ESNAFINDAN BÜYÜK İLGİ

‘Ben bu şekilde yürüyüp Asarcık’taki iyilik hareketini belediyeyle taçlandıracağımıza inanıyorum’ diyen Başkan Ömer Süslü, “Kurmuş olduğumuz tüm ilçe teşkilatlarımızda aynı heyecanı ve şevki görebiliyorum. Türk milletinin tek umudu İYİ Parti’dir. Bizlerde milletimizin umudunu gerçekleştirmek için koltuklarımızı değil ayakkabılarımızı eskiteceğiz” diye konuştu. Başkan Ömer Süslü Asarcık kongresinden sonra Vezirköprü ilçesine giderek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vezirköprü esnafının büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Ömer Süslü, esnafın sorunlarını dinledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.