Dolar 32,4467
Euro 34,6492
Altın 2.386,31
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Korkunç kaza!

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü,1 kişi ise ağır yaralandı

Korkunç kaza!
REKLAM ALANI
4 Ekim 2018 20:53 | Son Güncellenme: 4 Ekim 2018 21:13

Samsun Atatürk Parkı Valilik ışıkları mevkiinde meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kişiye çarpan , Mustafa G.,( 62) himayesindeki transit  zeminin ıslak olmasından dolayı frene basmasına rağmen duramayarak Yaşar Duyar’ın ölümüne, Coşkun Gürsu’nun ise ağır bir şekilde yaralanmasına sebep oldu. Olay yerine Ambulans ve polis aracı sevk edildi.

1 ÖLÜ, 1 AĞIR YARALI

Kazada Yaşar Duyar olay yerinde hayatını kaybederken, durumu ağır olan Coşkun Gürsu ise ambulans ile tedavi edilmek üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.