Dolar 32,4787
Euro 34,6851
Altın 2.408,52
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

‘KORONA ALARMI’ SÜRÜYOR!

Samsun’da yeni adli yıl açılış töreninde konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, “Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını ile mücadele devam ediyor” dedi

‘KORONA ALARMI’ SÜRÜYOR!
REKLAM ALANI
1 Eylül 2021 17:10

Samsun’da adli ve idari yargı mensupları 2021-2022 yılı yeni adli yılda açılış töreni için Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. Anıta çelenk sunulduğu yeni adli yıl açılışı ile ilgili Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç bir konuşma yaptı.

ADALET BAKANLIĞI’NDAN CİDDİ TEDBİRLER
Konuşmasına, “2021-2022 yılı yeni adli yılda hakimlerimize, cumhuriyet savcılarımıza, avukatlarımıza, adalet personelimizin tamamına başarılar, vazifeleri başında son nefeslerini veren yargı şehitlerimiz başta olmak üzere ülkemize ve milletimize hizmet ederken hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek başlayan Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç, şöyle devam etti:

“Bilindiği üzere tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını ile mücadele devam etmektedir. Bu bağlamda ülkemizde tüm kurum ve kuruluşlarda olduğu gibi Adalet Bakanlığımız tarafından da ciddi tedbirler alınmakta ve uygulanmaktadır. Bakanlığımızın almış olduğu tedbir ve talimatlar ile Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda adliyemizde, İcra Daireleri ve Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumumuzda ilk günden itibaren tedbirler en üst seviyede alınmış ve titizlikle devam etmektedir.”

Başsavccı Kılıçı, konuşmasını, “2021-2022 adli yılının ülkemize, milletimize ve tüm yargı camiası ile tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek tamamladı.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.