Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

KORONA KURBANI!

Samsun’un sevilen dahiliye doktoru Ali Murat Uludoğan yakalandığı korona virüse yenik düşerek, tedavi altına alındığı görev yaptığı hastanede hayatını kaybetti

KORONA KURBANI!
REKLAM ALANI
27 Aralık 2020 16:51

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun yıllardır Dahiliye Uzmanı olarak görev yapan Dr. Ali Murat Uludoğan (56) bir süre önce korona virüs hastalığına yakalanarak görev yaptığı hastanede tedavi altına alındı. Durumu ağırlaşan ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Dr. Uludoğan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayata veda etti.

ONUN İÇİN EYLEM YAPMIŞLARDI
Dr. Ali Murat Uludoğan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Palyatif Bakım Ünitesinde görev yaparken geçen yıl kasım ayında buradaki görevinden aynı hastanede başka bir birimde görevlendirilince hasta yakınları hastane önünde toplanarak Dr. Ali Murat Uludoğan’ın hastalara ve hasta yakınlarına çok iyi davrandığını belirterek, buradaki görevinden alınmaması için eylem yapmıştı.
Dr. Ali Murat Uludoğan’ın vefatı Samsun’da üzüntüyle karşılandı.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.