Dolar 32,4411
Euro 34,7825
Altın 2.478,28
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

KOSDER, UMUT OLDU!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde kurulu bulunan Kosovalılar Derneği(KOSDER), depremin ilk saatlerinden itibaren afet bölgesine yaptığı yardımlarla büyük takdir topladı

KOSDER, UMUT OLDU!
REKLAM ALANI
20 Şubat 2023 19:12 | Son Güncellenme: 20 Şubat 2023 19:16

Samsun‘un Bafra İlçesi’nde 2022 yılında kurulmasına rağmen özellikle sosyal yardım faaliyetleriyle şimdiden dikkatleri çeken Bafra Kosovalılar Derneği(KOSDOER), deprem felaketinde de yine en ön sırada yardım mücadelesinde yer aldı. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, dernek yöneticilerini kutlayarak, “KOSDER, depremzedelere umut bizlere ise örnek oldu” dedi.

KOSDER, UMUT OLDU!

BAFRALILAR BİRLİK OLDU
Deprem felaketinin yaşanmasının hemen ardından kısa sürede örgütlenerek yardım faaliyetlerini başlatan KOSDER, onlarca araçlık konvoylarla afet bölgesinde yara sardı. Depremin ilk günlerinden itibaren afet bölgesine ulaşan KOSDER yardımları, afette hayatta kalanlar için az da olsa umut ışığı oldu. KOSDER’in girişimlerini duyan Bafra halkı ise derneğe büyük destek verdi. KOSDER’in öncülüğünde Bafralılar ve ilçedeki diğer sivil toplum kuruluşları(STK), oluşturulan koordinasyon merkezine yardım yağdırmaya devam ediyor.

KOSDER, UMUT OLDU!

BAŞKAN DEVECİ’DEN ÖVGÜLER
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, eşi Gülay Deveci ile birlikte KOSDER’in öncülüğünde Bafralı STK’ların omuz verdiği yardım koordinasyon merkezin ziyaretti. Bafralı gönüllü yardımseverlerin tüm ülkeye örnek olduğunu belirten Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Bugüne kadar yapılan çalışmalar takdir verici. Yaşadığımız bu büyük afetin yaralarını ancak ve ancak birlikte, omuz omuza vererek sarabiliriz. Türk halkı ilk günden bunu yapıyor. KOSDER, Bafra’da işte bunu yapıyor. KOSDER, aynı zamanda depremzedelere umut bizlere de örnek olmuştur. Emeği geçen herkesi kutluyor, çalışmalarında başarı diliyorum” dedi.

KOSDER, UMUT OLDU!

GÜN’DEN OMUZ VERENLERE TEŞEKKÜR
KOSDER Başkanı Yunus Gün de yaptığı açıklamada, Deveci çiftine ziyaretleri için teşekkür etti ve, “KOSDER, sadece kültürel faaliyetleriyle değil sosyal aktiviteleriyle de öne çıkmayı ilke edinmiş bir dernektir. Bu ilke doğrultusunda ülkemizin en büyük acısını yaşadığı bugünlerde bizler elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik. Bundan sonra da çekinmeyeceğiz. Bu vesileyle bizlere omuz veren herkese, gece gündüz demeden yardım çalışmalarımıza katılan tüm üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

KOSDER, UMUT OLDU! KOSDER, UMUT OLDU! KOSDER, UMUT OLDU!

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.