Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

‘KÖYE DÖNÜŞ’ ZAMANI!

Samsun’un Kavak İlçesi’ne bağlı Bükceğiz köyünün ulaşım çilesi sona erdi. Köy muhtarı Muhterem Sarak, köy yolunun rahatlamasıyla köye dönüşün de başladığını söyledi

‘KÖYE DÖNÜŞ’ ZAMANI!
REKLAM ALANI
27 Kasım 2022 18:40

Samsun’un Kavak ilçesine bağlı Bükceğiz mahallesinde 10 yıl önce kaplama yapılan ve şimdi kullanılamaz hale gelen 4.6 kilometrelik yolda Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletme ve sağlamlaştırma çalışmaları yapıldı. Sathi kaplama çalışmasıyla birlikte tamamlanan yol çalışmaları, mahallede yaşayanları da memnun etti.

'KÖYE DÖNÜŞ' ZAMANI!

KÖYE DÖNÜŞ BAŞLADI
Ulaşım sıkıntısından dolayı köyden gidenlerin yolun konforunu gördükten sonra geri döndüklerini söyleyen Bükceğiz Mahallesi Muhtarı Muhterem Sarak, “Altyapısı ile düzenlemesi ile gayet güzel sağlam bir yola kavuştuk. Vatandaşımız rahata erdi. Çukurdan kaçmak isterken lastik yaran mı dersiniz yoldan çıkan mı dersiniz neler neler yaşadık. Ama artık o günler geride kaldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir buraya geldi bize dedi ki, ‘sizi bu çileden kurtaracağız.’ Sözünü de tuttu. Çileyi sona erdirdi. Ulaşım sıkıntısından dolayı köyden giden vatandaşlarımız da artık yolun konforunu görünce geri dönmeye başladı. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

'KÖYE DÖNÜŞ' ZAMANI!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.