Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

‘KREDİ KULLANMADIK!..’

Samsun’da Canik Belediye Meclisi 2022 Mali Yılı Faaliyet Raporu oy birliğiyle kabul edilirken Başkan Sandıkçı, “Çalışmalarımız için hiçbir şekilde kredi kullanmadık” dedi

‘KREDİ KULLANMADIK!..’
REKLAM ALANI
3 Nisan 2023 21:21 | Son Güncellenme: 3 Nisan 2023 21:22

Samsun‘da Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Belediyemiz bütçesini her zaman dengede tuttuk. Sadece göz boyamak veya yapmak için bir şeyler yapıp milletimiz parasını asla israf etmedik. Geleceğe dönük, planlı ve kaliteli işler yaptık. Bu çalışmaları yaparken de bankalardan kredi çekmedik. Hiçbir şekilde kredi kullanmadık” açıklamasında bulundu.

DERDİMİZ HİZMET VE YATIRIM
Canik Belediye Meclisi 2023 yılı Nisan Ayı Dönemi 1. Birleşim 1. Oturum toplantısı Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı ve ihtisas komisyonları seçimlerinin gerçekleştiği toplantıda Başkan İbrahim Sandıkçı tarafından belediye meclisine sunulan 2022 Mali Yılı Faaliyet Raporu meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Meclis üyelerine gerçekleştirdiği sunumda ilçeye kazandırılan yatırımlar, devam eden projeler ve mali boyutları ile ilgili ayrı ayrı bilgiler veren Başkan İbrahim Sandıkçı, “Tüm derdimiz Canik’e en iyi şekilde hizmet etmek ve yeni yatırımlar kazandırmaktır” diye konuştu.

CANİK’İN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Canik Belediye Meclis Üyeleri’ne gerçekleştirdiği sunumda “2022 yılı ilçemiz için hizmetin ve çalışmaların her zaman olduğu gibi olağan hızıyla devam ettiği, dolu bir yıl oldu” diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, planlanan program dâhilinde çalışmaların devam ettiğini ifade etti. İlçeye yeni yatırımlar ve projeler kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemiz için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Canik’in çehresini değiştiren projeler kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla istişare ederek, onların taleplerini daima göz önünde tutarak bizler bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yeni nesil eğitim alanları, modern ve konforlu yolları, sosyal donatı alanları ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla bir cazibe merkezi haline getirdiğimiz ilçemizin gelişimine katkı sunmaya devam ediyoruz. Tüm derdimiz Canik’e en iyi şekilde hizmet etmek ve yeni yatırımlar kazandırmaktır. Canik her alanda hizmet yolunda birlikte çalıştığımız, çalışmalarıyla bu ilçeye nice güzel izler bırakan siz kıymetli meclis üyelerimize ve sahadan bir an olsun ayrılmayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BANKALARDEN KREDİ ÇEKMEDİK
İlçede hayata geçirilen projelerde ve yapılan çalışmalarda kredi kullanılmadığını vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Belediyemiz bütçesini her zaman dengede tuttuk. Sadece göz boyamak veya yapmak için bir şeyler yapıp milletimiz parasını asla israf etmedik. Geleceğe dönük, planlı ve kaliteli işler yaptık. Bu çalışmaları yaparken de bankalardan kredi çekmedik. Hiçbir şekilde kredi kullanmadık. Doğru planlamalarımızla öz kaynaklarımızı vatandaşlarımıza hizmette kullandık” ifadelerini kullandı.

TOGG PROJESİNE TAM DESTEK
Gündem maddeleri arasında yer alan vatandaşlara daha etkin ve verimli bir hizmet sunmak amacıyla yerli ve milli otomobil olan TOGG’un alınması kararı meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle verildi. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ve ihtisas komisyonları ile encümen üyelerinin oylama ile seçilmesinin ardından toplantı son buldu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.