Dolar 32,3400
Euro 35,0909
Altın 2.239,60
BİST 8.793,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 14°C

KUPA TEKKEKÖY’DE!

Spor Toto 1’inci Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Samsunspor’un şampiyonluk kupası Tekkeköy’de meşalelerle karşılandı

KUPA TEKKEKÖY’DE!
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2023 18:46

Spor Toto 1’inci Lig’de şampiyon olan Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ve İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, yanlarında şampiyonluk kupası ile birlikte Tekkeköylü Şehzadeler taraftar grubunu ziyaret etti.

KUPA

TARAFTARLAR MEŞALELERLE KARŞILADI
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Hakan Süzer, Tekkeköylü Şehzadeler taraftar grubu lideri Mithat Temur ve takıma gönül veren taraftarlar şampiyonluk kupasını meşaleler yakarak coşku içinde karşıladı.

KUPA

HASAN TOGAR: SAMSUNSPOR GURURUMUZ
Taraftarlar ve protokol şampiyonluk kupası ile anı fotoğrafları çekildi. Ziyarette Süper Lig’de Samsunspor’a başarı dileyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Şehrimizin markası gururumuz Samsunsporumuzun şampiyonluk kupası taraftarlarımızla buluştu. Samsunspor sevdalıları ile bir kez daha şampiyonluk heyecanını yaşadık. 11 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen takımımız hepimizi çok mutlu etti. İnşallah bu başarısını Süper Lig’de yeni destanlar yazarak sürdüreceğine eminiz. Desteğimiz her zaman kırmızı beyazlı takımımızla birlikte” dedi.

KUPA

Samsunspor Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen ise her zaman yanlarında hissettikleri destekleri için Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a ve Samsunspor’un vefakar taraftarına teşekkür etti.

KUPA

TARAFTAR GRUPLARINDAN YOĞUN KATILIM
Ziyarette Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya, Samsunspor Taraftar ve Taraftar Gruplarından Sorumlu Tonguç Ali Anıl, Şimşekler Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Volkan Altun, Şehzadeler Onursal Başkanı Cihan Kol, Söğütlübahçe Taraftar Grubu Başkanı Ümit İren, Aileler Platformu Derneği Başkanı Cüneyt Şenkal, Şehzadeler Tribün Lideri Hikmet Şimşek de yer aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.