Dolar 32,5282
Euro 34,8555
Altın 2.442,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

‘KUŞ CENNETİ MUHTEŞEM!’

Turizm sektörü temsilcileri ile toplantı yapmak üzere Samsun’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’ni inceledi

‘KUŞ CENNETİ MUHTEŞEM!’
REKLAM ALANI
7 Eylül 2023 18:31

Bakan Mehmet Nuri Ersoy, turizm sektörü temsilcileri ile toplantı yapmak için Samsun’a geldi. Bakan Ersoy, Samsun’un eşsiz doğal zenginliği Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’ni gezerek incelemelerde bulundu. Ersoy, “Ülkemizin doğa turizmi potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve bu muhteşem bölgeyi koruyarak turizmimizdeki payını artırmak için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Turizm Bakanı Ersoy Samsun'da

HALKALI KUŞU DOĞAYA BIRAKTI
Kuş halkalama faaliyeti hakkında bilgi alan Bakan Ersoy, halkalanan bir kuşu da doğaya bıraktı. Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a Vali Orhan Tavlı, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve bakanlık yetkilileri eşlik etti.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.