Dolar 32,4942
Euro 34,7964
Altın 2.492,27
BİST 9.550,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Kuyumcuları sahte altınla dolandırdılar

Samsun’da 2 kuyumcuya sahte altın zincir satan 2 kişi, üçüncü kuyumcuya da satarken polis tarafından gözaltına alındı

Kuyumcuları sahte altınla dolandırdılar
REKLAM ALANI
13 Şubat 2018 21:40

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’ndeki Kuyumcular Çarşısı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.Y.(32) ve B.Y.(23), sahte altın zinciri kuyumcu B.B.’ye 700 liraya, F.H.’ye ise 950 liraya sattılar. 2 ayrı kuyumcu daha sonra zincirlerin sahte olduğunu fark edince polisler bağlantıya geçip diğer kuyumcular ile de Whatsaap üzerinden paylaşım yaptılar. Söz konusu dolandırıcılar aynı sahte altın zinciri kuyumcu İ.Ç.’ye satmaya kalktıkları sırada kuyumcu Whatsaap grubundaki paylaşımı görünce dolandırıcılık olayını fark edip polise haber verdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, K.Y. ve B.Y.’yi altın satmaya gittikleri kuyumcuda yakalayarak gözaltına aldılar. Gözaltına alınan 2 kişinin üzerinden 9 adet daha sahte altın zincir ele geçti. Bafra’dan Samsun’a geldikleri öğrenilen K.Y. ve B.Y. polisteki sorgulanmalarının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler. Nöbetçi mahkemeye ifade veren K.Y. ve B.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.