Dolar 32,3736
Euro 34,7899
Altın 2.398,93
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Ladik Jandarma, mesaide!

Samsun’un Ladik İlçesi’nde jandarma ekipleri, Kurban Bayramı dolayısıyla drone destekli trafik denetimi gerçekleştirdi

Ladik Jandarma, mesaide!
REKLAM ALANI
25 Temmuz 2021 14:35 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2021 16:14

Samsun’da, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilçe jandarma ekipleri tarafından Ladik girişinde drone destekli denetim yapıldı.

ÖNCE İKRAM, SONRA UYARI
Sürücüler ve ailelerinin bayramlarını kutlayan jandarma ekipleri, şeker ikram ettiği vatandaşlara trafik kuralları ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymaları konusunda uyarıda bulundu. Bayram tatili boyunca Ladik ve çevresinde denetimler aralıksız sürdürüldü. Denetimlerde, kırmızı ışıkta geçen, kemer kullanmayan ve direksiyon başında telefonla konuşan sürücülere idari para cezası uygulandı.

DRONE DESTEKLİ DENETİM
Öte yandan, Havza İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından Havza-Bafra kara yolunda ise drone destekli denetim gerçekleştirildi. Sürücülerin ve ailelerinin bayramlarını kutlayan jandarma ekipleri sürücülere ve araç içerindekilere kolonya ve bayram şekeri ikramında bulundu. Denetimde vatandaşlara trafik kurallarına uymaları ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine ilişkin uyarılar da yapıldı.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.