Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘LİSANS DİPLOMASI YETMEZ!’

Samsun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde düzenlenen seminerde öğrencilerle deneyimlerini paylaşan MMO Başkanı Kadir Gürkan, önemli uyarılarda bulundu

‘LİSANS DİPLOMASI YETMEZ!’
REKLAM ALANI
27 Ekim 2023 19:40

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ve Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Mühendislik Fakültesi iş birliği ile ‘Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümleri’nde eğitim-öğretim gören öğrencilere yönelik ‘Yalın Düşünce Yalın Üretim’ semineri düzenlendi.

SAMÜ’DE ‘MÜNENDİSLİK’ ETKİNLİĞİ
SAMÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, SAMÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Çelik, SAMÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep Ceylan, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

AÇILIŞ KONUŞMASI KADİR GÜRKAN’DAN
Seminer’de konuşan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, “Öğrencilerimizi, SAMÜ Mühendislik Fakültesi’ne kayıt oldukları andan mezun olana kadarki süreçte mesleklerine hazırlıyoruz. Bu süreç içerisinde öğrenci üyelerimize yönelik deneyimler toplantıları, teknik seminerler, teknik geziler, kişisel gelişim eğitimleri, bilgisayar kursları düzenliyoruz” dedi.

‘YAŞAM BOYU GELİŞİM SAĞLAMALIYIZ’
Klasik eğitim sisteminin verdiği eğitim ve donanımlarla günümüz dünyasında iş ve sosyal alanlarda arzu edilen beklentileri karşılamalarının zor olduğunu söyleyen Kadir Gürkan, “Yaşam boyu bilgi ve becerilerimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bunun için Samsun’da MMO olarak düzenlediğimiz etkinliklerle üyelerimizin yenilik ve gelişmeleri takip edebilmesi ortamını oluşturuyoruz” diye konuştu.

Seminer sonrası SAMÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Çelik, Endüstri Mühendisi Ahmet Özhan Keskin’e çiçek takdim ederek teşekkür etti.

KENDİMİZİ SÜREKLİ GELİŞTİRMELİYİZ
Kadir Gürkan ayrıca, “Yalın üretim eğitimini mesleğinin 27’nci yılında alabildiğini, günümüzde bir mesleğin lisans diplomasını almanın artık yetmediğini, kendimizi diğer eğitimler ve bilgiler ile de sürekli geliştirmemiz gerektiğini ve verimliliğimizin hat safhaya çıkartılması gerektiğini” söyledi.

ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ KESKİN’DEN SUNUM
Etkinliğe konuk konuşmacı olarak katılan Endüstri Mühendisi Ahmet Özhan Keskin, ‘Yalın düşünce, yalın düşünce ile oluşan kültür, değişen düşünce tarzı, yalın yönetim prensipleri, yalın düşüncenin temel prensipleri ve yalın dönüşüm’ konu başlıklarında öğrencilere bilgiler aktardı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.