Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

MAHALLERE ÇEKİDÜZEN!

Samsun’da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, muhtar ve vatandaşlar ile el ele vererek mahalleleri geliştirmeye devam edeceklerini söyledi

MAHALLERE ÇEKİDÜZEN!
REKLAM ALANI
11 Mart 2021 16:31

Samsun’da İlkadım’da Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 61 mahallenin sorunlarını yerinde görmek için başlattığı inceleme gezilerine Karasamsun ve Kalkancı Mahallelerinden start verdi.

‘YERİNDE İNCELEME ÇOK VERİMLİ’
İnceleme gezilerine ilk olarak Karasamsun Mahallesi’nden başlayan Başkan Demirtaş’a Başkan Yardımcısı Cemal Kulein, Belediye Meclis Üyesi Adem Yıldırım, belediye birim müdürleri eşlik etti. Mahalle muhtarı Hüseyin Yıldırım ile birlikte yerleşim haritasında acil ihtiyaç olan hizmetleri ele alan Başkan Demirtaş, toplantıda kağıt üzerinde konuşulan tüm alanı ve mahalleyi dolaştı. Gezinin sonunda, İlkadım tüm mahallelerinin yaşanabilir modern kimlik çalışmaları yapacaklarını da belirten Demirtaş, şunları söyledi:

“Bugün Karasamsun Mahallesi’ndeyiz. İç adalarda çok problemli kesimler var. Biz buraları da önümüzdeki günlerde çalışma planımıza alıp bir an önce bu yıl bitirebildiğimiz kadarını bitireceğiz. Muhtarımız zaten tecrübeli bir muhtar ve uzun zamandır bu mahallenin muhtarlığını yapıyor. Dolayısıyla mahallenin tüm sorunlarına da hakim birisi kendisi. Tabi yaptığımız muhtarlar toplantısında muhtarlarımız bize isteklerini, eksiklerini kağıt üzerinde gösterip anlatıyorlardı ama yerinde görelim diye bu inceleme gezilerine başladık.”

YEŞİL ALANLARA DÜZENLEME
Başkan Demirtaş daha sonra Kalkancı Mahallesi Muhtarı Zekiye Aydemir ile birlikte Kalkancı Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Bölgeyi muhtar ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Demirtaş, “Sorunları yerinde gördük ve muhtarımız da sağ olsun bizlere tek tek her sıkıntıyı gösterdi. Burası İlkadım’ın merkezi haline gelme noktasında önemli bir konuma sahip. Bu bölgede halkın yeşil alanlardan daha fazla faydalanabilmesi için gerekli düzenlemeleri yapacağız” diye konuştu.

‘EL ELE VEREREK GÜZELLEŞTİRECEĞİZ’
Mahalle ziyaretine ilişkin konuşan Başkan Necattin Demirtaş, “Hep birlikte sokaklarımızı, caddelerimizi, parklarımızı gezdik eksiklerimizi yerinde gördük. İlgili birimlerimize talimatlarımızı verdik. Geleceğe yönelik de yapacağımız iş ve işlemlerimizi de programa dahil ettik. İlkadım Belediyesi olarak hep birlikte gerek, muhtarımız gerek vatandaşlarımızla birlikte el ele vererek mahallelerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.