Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

MAHKEME KARAR!

Samsun’da, gözaltına alınan 7 kişiden 2’sine elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanmasına karar verilirken 4 kişi emniyet, 1 kişi de savcılık tarafından serbest bırakıldı

MAHKEME KARAR!
REKLAM ALANI
6 Şubat 2023 16:06

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘silah ticareti’ suçu ile ilgili cuma günü sabah saat 07.00’de Samsun merkezli Çarşamba ilçesi ile Ordu ve Sivas illerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

MAHKEME KARAR!

Cuma günü Samsun merkezli Ordu ve Sivas illerinde düzenlenen kaçak ‘silah ticareti’ operasyonunda 7 kişi gözaltına alınmıştı.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI
Yapılan aramalarda 7 adet ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 24 adet tabanca fişeği, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 65 adet kartuş ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi “silah ticareti” suçundan gözaltına alındı.

MAHKEME KARAR!

NÖBETÇİ MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER
Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 4 kişi serbest bırakılırken; H.H.S., V.K. ve H.Y. ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren H.Y. serbest bırakılırken, H.H.S. ve V.K. tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.H.S. ve V.K.’ye elektronik kelepçe katılarak ev hapsi uygulanmasına karar verildi.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.