Dolar 32,4909
Euro 34,9449
Altın 2.430,59
BİST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

MAHKEME KARARINI VERDİ!

Samsun’un Salıpazarı İlçesi’nde geçen yıl arazi anlaşmazlığı kavgasında tabancayla baba ve oğlunu vurarak öldüren Yunus Aslan, yargılandığı mahkemece 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı

MAHKEME KARARINI VERDİ!
REKLAM ALANI
28 Ağustos 2022 17:58

Samsun’da, 17 Kasım 2021 tarihinde Salıpazarı’na bağlı Tepealtı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, öğle saatlerinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli oldukları öğrenilen Yunus Aslan (51) ile komşusu İsmail Keskin (56) ve oğlu Mahir Keskin (34) arasında tartışma çıktı.

BABA VE OĞLUNA KURŞUN YAĞDIRMIŞTI
Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yunus Aslan belinden çıkardığı tabancayla İsmail ve Mahir Keskin’e ateş etti. Vücutlarına mermi isabet eden baba ve oğlu kanlar içinde yere yığılırken, zanlı Yunus Aslan ise kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde Mahir Keskin’in hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı olan İsmail Keskin sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba İsmail Keskin de burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI
Baba ve oğlunun katil zanlısı Yunus Aslan jandarma ekipleri tarafından olaydan bir süre sonra evinde yakalanarak gözaltına alınarak, Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri alınarak çıkarıldığı Çarşamba Adliyesi’nde tutuklandı.

2 AYRI CİNAYETTEN 2 KEZ MÜEBBET
Çarşamba Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık son kez hâkim karşısına çıktı. Baba ve oğul cinayetinde mahkeme tarafından karar açıklandı. Katil zanlısı Yunus Aslan, baba ve oğlunu öldürmekten 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.