Dolar 32,3369
Euro 35,1195
Altın 2.238,84
BİST 8.770,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 14°C

MAVİ YELEKLİLER SOKAKTA!

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA), Samsun’da yeni kampanyasını başlattı. Mavi yeleklerini giyen partililer, ‘Kazanan Türkiye olsun. Oylar DEVA olsun’ sloganıyla sahaya çıktı

MAVİ YELEKLİLER SOKAKTA!
REKLAM ALANI
28 Kasım 2022 18:45

DEVA Partisi, Türkiye genelinde başlattığı ‘Kazanan Türkiye olsun. Oylar DEVA olsun’ başlıklı kampanya uyarınca Samsun’da da harekete geçti. Mavi yeleklerini giyen partililer, seçim kampanyasını başlattı.

MAVİ YELEKLİLER SOKAKTA!

Konuyla ilgili parti il yönetiminden yapılan açıklamada, “DEVA Partisi olarak, seçimlerden sonra neler yapacağını somut ve kapsamlı bir şekilde ortaya koyarak seçimlere hazırlanan ilk parti olmanın gururunu yaşıyoruz” denildi.

MAVİ YELEKLİLER SOKAKTA!

‘SAMSUN SOKAKLARINDA OLACAĞIZ’
“Bizler kampanya dönemi boyunca her gün mavi yeleklerimizle Samsun’un sokaklarında olacağız” diye devam eden açıklamada, ayrıca şu görüşler dile getirildi:

“Türkiye’yi mutlu çalışanların, mutlu emeklilerin, mutlu gençlerin, mutlu kadınların ülkesi yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçimleri, 7’den 70’e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye’nin kazanacağına inanıyoruz. Herkesi kampanyamıza güç vermeye çağırıyoruz. Ekonomik krizin 6 ayda çözülmesi, enflasyonun 2 yılda tek haneye düşmesi, mutlak yoksulluğun son bulması için ‘Oylar DEVA olsun’ diyoruz.

MAVİ YELEKLİLER SOKAKTA!

BAĞIMSIZ YARGI, ÜCRETSİZ İNTERNET, EYT
Yargının bağımsız olması, yolsuzlukların üstüne gidilmesi, görevinden haksız yere ihraç edilenlerin hakkına ve itibarına kavuşması için ‘Oylar DEVA olsun’ diyoruz. İnternetin gençlere ücretsiz verilmesi ve mülakat sisteminin kaldırılması için, sınır güvenliğimizin sağlanması için, EYT sorununun çözülmesi, Yaşlı Bakım Sigortası’nın hayata geçmesi için ‘Oylar DEVA olsun’ diyoruz.

Kazanan Türkiye olsun diyoruz. Kazanan Samsun olsun diyoruz. Kampanyamız şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.