Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
BİST 9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Mavi Yıldız Ödül Töreni Yapıldı

Mavi Yıldız Ödül Töreni Yapıldı
REKLAM ALANI
23 Ocak 2016 19:48

Samsun İli sınırları içerisinde faaliyet gösteren Turizm İşletme Belgesi olan otellerde, teknik ve hijyenik açıdan gıda mevzuatında belirtilen koşullara özenle uyanları, Samsun Valiliği adına ödüllendirmek, halka duyurmak, dolayısıyla sektördeki diğer işyerlerini de daha iyi koşulları oluşturmaya teşvik etmek amacıyla ile yürürlüğe giren “Mavi Yıldız” ödülü projesi kapsamında oluşturulan Mavi Yıldız Değerlendirme Komisyonu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü, İl Müdür Yardımcısı ve Gıda ve Yem Şube Müdürünün(Komisyon Başkanı) de katılımıyla ödüle başvuran Serra Otelde denetim gerçekleştirmiştir. Denetim neticesinde komisyonun  oy birliği ile işletmenin ödülü almaya hak kazandığına karar verilmiştir.

Bu nedenle, 18 Ocak 2016 tarihinde geniş katılımla düzenlenen törenle Serra Otel’e ödülü verilmiştir. Yapılan ödül törenine Samsun Valisi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü, Mülki Amirler, İl Emniyet Müdürü, Sahil Güvenlik Komutanı, İlçe Belediye Başkanları, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, bazı Kurum Amirleri ve basın da katılmıştır.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir GÜVEN yaptığı konuşmada, 5996 Sayılı Kanun kapsamında tüm gıda işletmelerinin denetlendiğini ve bu denetimlerle işletmelerde asgari teknik ve hijyenik açıdan asgari teknik ve hijyenik koşulların sağlandığını belirterek, bunun yanında gıda mevzuatına tam uyum sağlayan, hammaddeden başlayıp, dağıtıma kadar üretimin her aşamasında azami hassasiyeti  ve özeni gösteren işletmelerin de ödüllendirilmesi amacıyla, turistik otellerde “Mavi Yıldız” Güvenilir Gıda Ödülü projesini başlattıklarını söyledi.

Ödül töreninde konuşma yapan Samsun Valisi ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, projede emeği geçen kurum personelleri ve otel çalışanlarını tebrik ederek, projeyi başarılı bulduklarını belirttiler.

Samsun Valisinin Mavi Yıldız Ödülü ve Berati Serra Otel Genel Müdürüne taktim etmesi ve ardından Mavi Yıldızın göndere çekilmesi ile tören sona ermiştir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.