Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

MCR GRUP BÜYÜYOR!

Samsun’da çalışlanlarıyla ‘Yeni Yıl Etkinliği’nde bir araya gelen MCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, “Şirketimizin marka değeri her geçen gün artıyor” dedi

MCR GRUP BÜYÜYOR!
REKLAM ALANI
28 Aralık 2022 15:38 | Son Güncellenme: 28 Aralık 2022 15:44

Samsun‘un inşaat, sanayi, teknoloji alanlarında faaliyet gösteren MCR Grup, geleneksel ‘Yeni Yıl’ etkinliğinde bir kez daha çalışanlarını bir araya getirdi.

BURHAN MUCUR’DAN PERSONELE TEŞEKKÜR
Mastika Restoran’da düzenlenen yeni yıl yemeğinde çalışanlarıyla buluşan MCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, “Ekip ruhu içerisinde başarılı bir yıl geçirdik. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘BİTEN PROJEMİZ REFERANSIMIZDIR’
Yeni yıl buluşmalarının 3’üncüsü gerçekleştirdiklerine dikkati çeken Burhan Mucur, “Takım ruhu ile çalışarak iyi kötü, yağmur, çamur, sıcak, soğuk demeden hep beraber katkı sağlayarak MCR GRUP ailesi olarak birçok projeye imza attık. Bitirilen her proje bizim referansımızdır. Sizlerle birlikte el ele vererek önümüzdeki yıl da çok güzel projelere imza atacağımıza olan inancım tamdır” diye konuştu.

‘MARKA DEĞERİMİZ ARTIYOR’
Yeni yıl ile birlikte yeni projelerin başlayacağını da belirten Mucur, “2023 yılında şehrimizde ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde güzel projelerimiz olacak. MCR Grup ailesine yeni yol arkadaşlarımız katılacak. Marka değerimiz her geçen gün artıyor. Bu beni daha çok heyecanlandırıyor. Sizlerin, ailelerinizin ve tüm sevdiklerinizin yeni yılını kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.