Dolar 32,5274
Euro 34,7716
Altın 2.490,92
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

“Mehmet Akif Ersoy`un öz ve öz torunlarıyız”

Bafra`daki Kosovalılar Bafra Öğretmen Evinde İstişare toplantısı düzenledi

“Mehmet Akif Ersoy`un öz ve öz torunlarıyız”
REKLAM ALANI
9 Nisan 2018 16:08

Bafra Öğretmen Evindeki Kosovalılar istişare toplantısı, şehitlerimiz için saygı duruşu, istiklal Marşı ve Kosovalıların sine vizyon sunumu ile başladı.

 

Açılış konuşmasını yapan Bayram Ali Ayfer “ Değerli Kosovalılar bugün burada  yaklaşık 300 Kişi ile bir istişare toplantısı yapmak için toplandık. Biz Kosovalıların başka bir özelliği var ar, namus,sadakat, devletçi ve istiklal marşımızı yazan Mehmet Akif Ersoy`un öz ve öz torunlarıyız.”dedi.

Konuşmalarına şu şekilde devam eden Ayfer “ bugün burada toplanma sebebimiz  yeni bir  secim değildir. Biz burada yapacağımız istişarelerle daha güçlü bir  yapı ile Kosovalılar derneğimizi şuan ki  bulunduğu konumdan daha iyi yerlere getirmek için yeni bir atılımdır.

Bizler bugüne kadar derneğimize  emek veren herkesi kutluyoruz. Onlar zor şartlarda  bu görevi yürüttüler yalnız kaldılar, ezildiler ve bu derneğin yükünü taşıdılar.artık bu kutsal yükü gençlerimiz Kemal Kaplan Önderliğinde  taşımak için ellerini taşın altına koymayı hedef bilmişler bu gençlerimizin hedefleri büyük biz büyüklerde gençlerimize destek vermeliyiz” şeklinde konuştu.

Sıra ile söz alan konuşmacılar karşılıklı dernek faaliyetleri yapılacak hedefler konuşuldu. Faaliyetlerin yürütülmesi içinde 12 kişilik bir komite kuruldu. İstişare toplantısına katılan Bafralı Kosovalıların imza ve telefon iletişim adresi alındı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.