Dolar 32,5392
Euro 34,7953
Altın 2.437,62
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

‘MEHMET KOÇAK’ DÖNEMİ!

Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin(SAMSİAD) olağan genel kurulunda Mehmet Koçak başkan seçildi. Koçak, “^Derneğimizin sahip olduğu prestijli yapıyı ve mevcut çıtayı en üst seviyeye taşıyacağız” dedi

‘MEHMET KOÇAK’ DÖNEMİ!
REKLAM ALANI
22 Şubat 2022 20:38

Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin olağan genel kurulu dernek binasında üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Genel kurulda seçime tek liste ile giden Mehmet Koçak oy birliği ile 2022-2024 dönemi başkanı seçildi.

SAMSUN’UN EN KÖKLÜ DERNEKLERİNDEN
Seçimin ardından bir değerlendirme yapan SAMSİAD Başkanı Mehmet Koçak, kendisiyle birlikte yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarına teşekkür ederek, şunları söyledi:

”1992 yılından bugüne Samsun’un en prestijli ve en köklü iş insanları derneklerinden biri olan SAMSİAD’ın temel hedefi, Samsun’un, bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunacak proje ve organizasyonlara imza atmaktır. Bu kapsamda iş insanlarının kişisel ve toplumsal gelişmelerinde onlara yardımcı olmak, iş dünyasında yaşanan tüm gelişmelerden onları haberdar ederek bilgilenmelerini sağlamak, toplumun fiziki ve sosyal ihtiyaçlarını tanıyıp bu konulara eğilmeye iş insanlarını özendirmek, üyeler arasındaki ilişkileri dostluk ve hizmet çerçevesinde geliştirmek, ahlaki standartları mesleki sorumluluk olarak tanımak, uygulamak ve geliştirmektir.

YENİ HEDEFLERE YELKEN AÇACAĞIZ
2 yıl sürecek olan görev süremizde yönetim kurulu üyelerimiz ve tüm SAMSİAD üyesi dostlarımızla birlikte omuz omuza çalışacağız. Yeni hedeflerle, yeni projelerle, yenilenmiş ve gençleşmiş bir yönetimle yeni hedeflere yelken açacağız. Birlikte çok güzel işler yapacağımız.

SAMSİAD, ÇITAYI YÜKSELTECEK
SAMSİAD aileme, şahsıma duydukları güvenden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Geçmiş dönem başkanımız sayın İsmail Okutgen ve ekibine de bayrağı bizlere başarıyla teslim ettikleri için şahsım, yönetim kurulumuz ve derneğimiz adına şükranlarımı sunarım. Ekip arkadaşlarımızla birlikte onların ve Samsun’un güvenine layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Yurt içinde ve dışında önemli çalışmalar gerçekleştirerek, derneğimizin sahip olduğu prestijli yapıyı ve mevcut çıtasını en üst seviyeye taşıyacağız.”

YÖNETİM KUTULU VE GÖREV DAĞILIMI
Mehmet Koçak başkanlığında oluşan yönetim kurulunda Emre Tüfekçi, Süleyman Eldemir, Turan Arslan ve Ayşe Mine Ergun Başkan Yardımcısı, Ahmet Yaşar Genel Sekreter, İsmail Can Sayman, Bülent Çakır, Günhan Ulusoy, Hakan Dinçer, Mehmet Saraçoğlu, Nurşen İşman, Pınar Güngör Sönmez, Selim Yılmaz, Serdar Bayramkaya ve Abdurrahman Demir yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.