Dolar 32,5188
Euro 34,7220
Altın 2.497,58
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Meteoroloji’den Samsun’a üç kritik uyarı

Meteoroloji’den Samsun’a üç kritik uyarı
REKLAM ALANI
21 Ocak 2020 12:49

Meteoroloji’den yapılan değerlendirmelere göre Samsun’da aralıklı yağmur yağması beklenirken, yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç ve yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığından önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın kuzey ve kuzey batılı yönlerden iç kesimlerde hafif ara sıra orta kuvvette, kıyı kesimlerde ise kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi beklenmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın kuzey ve kuzey batılı yönlerden kıyı kesimlerde kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara ( Kuvvetli rüzgar, Çatı uçması, Ağaç ve direklerin devrilmesi, Deniz ulaşımından aksamalar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İÇ KESİMLERE KAR UYARISI

Samsun ve çevrelerinin yağışlı geçeceği, yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç ve yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Samsun, aralıklı yağmurlu, 7 derece.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.