Dolar 32,4422
Euro 34,8302
Altın 2.436,47
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

MHP Samsun’da görev dağılımı ‘Gece gündüz çalışacağız’

MHP Samsun İl Kongresi sonucu yeniden oluşan yönetim görev dağılımını yaparken güven tazeleyen İl Başkanı Abudllah Karapıçak, “Samsun için önceliklerimiz var. Ülke ve millet için gece gündüz çalışmaya hazırız” dedi

MHP Samsun’da görev dağılımı  ‘Gece gündüz çalışacağız’
REKLAM ALANI
18 Ekim 2020 18:47 | Son Güncellenme: 19 Ekim 2020 11:11

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı’nın 11 Ekim 2020 Pazar günü yapılan 13’üncü Olağan Kongresi sonrası oluşan yönetim, ilk toplantısını Abdullah Karapıçak başkanlığında gerçekleştirdi. Karapıçak, millet için gece gündüz çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

MHP’NİN 2023 VİZYONUNA GÖRE
Kongrede tek liste ile güven tazeleyen İl Başkanı Abdullah Karapıçak, yeni yönetimiyle ilk toplanıtısını gerçekleştirdi. Toplantıda yeni İl Yönetimi ve Disiplin Kurulu Üyelerine hitaben bir konuşma yapan Karapıçak, şunları söyledi:

“Hedefimiz Samsun’da partimize yakışır güçlü bir teşkilat yapısı oluşturmaktı. Bu hedefimizi 17 ilçe teşkilatında başardık. İlçe teşkilatlarımız da kendi içlerinde görev dağılımlarını gerçekleştirdiler. Bugün bizlerde burada görev dağılımı yaparak hafta başından çalışmalarımıza başlayacağız. Oluşturulan yeni yönetim ve divan üyelerini sivil hayatlarında, siyasi çalışmalarında deneyimli, yaptıkları işlerde başarılı bir iş insanı ve yöneticilerden oluşturduk. Gerek ilçe yönetimlerimizde gerek ise il yönetimimizdeki bu kadroları partimizin 2023 vizyonuna uygun olarak belirledik. Bu kadrolar bizleri 2023’e taşıyacak kadrolardır. Herkes bilmelidir ki Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 1997’den beri savunduğu proje olan 2023 siyaset vizyonu, bizlere yüklediği tarihî bir görev ve sorumlulukla karşı karşıya bulunan ülkücü milliyetçi iradenin, gerçekleştirdiğimiz kongrelerle Türkiye’yi Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü olan 2023 yılına taşıyacak ve 2023 genel seçimlerine bu disiplin ve heyecanla bugünden itibaren dur durak bilmeden, yorulmadan ve usanmadan hazırlanacaktır.

KADROLAR, ÇÖZÜM ARAYACAK
Bizler yerinden değil, yerinde siyaset yaparak vatandaşlarımızla, seçmenimizle, hemşehrimizle hemhal olacağız. Esnafımızın, muhtarımızın, işçimizin, çiftçimizin dertlerini dinleyeceğiz. Çözüm arayışında tüm kadrolarımızla birlikte sonuç odaklı çalışacağız. Siyaset değişmiştir, zaman daralmıştır, ülkemizin içinden geçtiği süreç hassastır. Bu bilinçle samimiyetle siyaset kurumu içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız.”

SAMSUN’UN SORUNLARI İÇİN…
‘Samsun için önceliklerimiz var’ diyerek gündeme dair de konuşan Karapıçak, şöyle devam etti:

“Tüm dünya KOVİD-19 denilen bir salgının pençesinde. Bu salgın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de ekonomik olarak etkiledi. Bakın Samsun’da şirket bazlı sorunlar olduğu gibi sektörel sorunlar da baş gösterir oldu. Beyaz et sektöründeki kriz ile yakından ilgileniyoruz. Üretici ve dolaysıyla sektör bazlı köklü ve sürdürülebilir bir çözüm için ön görüşmelerimizi yaparak bizlere yansıyan sorunları ilgilileri ile paylaştık. Yine yatırım ve istihdam konuları ile kamu yatırımları önceliklerimiz arasında. Bu konu ve sorunları yeni oluşan İl Divanımızdaki konunun uzmanı arkadaşlarımız ile sürekli görüşüyor ve sonuç odaklı çözümleri ilgililerine iletiyoruz. Bu örneklerden de anlayacağınız gibi çözüm odaklı bir çalışma mantığı belirledik. Bu manada ülke ve millet için gece gündüz çalışmaya hazırız.”

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.