Dolar 32,5225
Euro 34,9664
Altın 2.434,64
BİST 9.783,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

“Milleti güçlü olanın, hükümeti de, devleti de güçlüdür”

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Teşkilatlar güçlü partileri kurar. Güçlü partiler, güçlü hükümetleri kurar. Güçlü hükümetler, güçlü devletleri ortaya çıkarır, devleti güçlendirir. Bunların hepsinin temelinde millet vardır.” dedi

“Milleti güçlü olanın, hükümeti de, devleti de güçlüdür”
REKLAM ALANI
4 Mart 2018 17:34

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Ayvacık ve Bafra 6. Olağan İlçe Kongrelerine katılım sağladı.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Ayvacık ve Bafra 6. Olağan İlçe Kongresi’nde konuşma yaparak teşkilat üyelerine seslendi.

 

Teşkilat ve 2019 seçimlerinin önemine değinen Milletvekili Köktaş, “Coşku ve heyecanımızı tazelediğimiz bayram havasında gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizin teşkilatımız, partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Siyasi partileri bir canlıya benzetmiş olursak, teşkilatlar bu canlının omurgasını oluşturur. Omurga yani teşkilatlar ne kadar sağlam ve güçlü olursa, o siyasi parti o kadar dayanıklı olur, ayakta kalır.

Teşkilatlar güçlü partileri kurar. Güçlü partiler, güçlü hükümetleri kurar. Güçlü hükümetler, güçlü devletleri ortaya çıkarır, devleti güçlendirir. Bunların hepsinin temelinde millet vardır. Aziz milletimiz bize bu gücü ve kuvveti, desteği ve duaları ile veriyor.

Bu anlamda biz de mahalle teşkilatlarımızla, gençlik ve kadın kollarımızla, ana kademelerimizle, seçilmiş meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle tek vucüt, tek yürek, tek ses olarak çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz.

2019 seçimleri ülkemiz için, Türkiyemizin gelecek yılları için önemli bir virajdır.  Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bu kutlu yürüyüşe çıkarken aziz milletimize verdiği bir söz vardı.

Ülkemizi, milletimizin gurur duyacağı bir ülke haline getirmekti. Çok şükür bugün gelinen noktada Türkiye, eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye, dış politikadan milli savunmaya, tarımdan enerjiye kadar her alanda çağ atladı, büyüdü, büyümesini de sürdürmeye devam edecek. Bizim milletimize hizmet yolunda yapılacak daha çok işimiz var.

Tabi bu yatırım hamleleri, projeler gerçekleştirilirken şer odakları hiç boş durmadı, hala da durmuyorlar. Partimizin kapısına kilit vurmaya kalktılar. Gezi olaylarıyla kalkışma yapmaya çalıştılar. Vesayet, ihanet odaklarıyla mücadele ederken hain darbe teşebbüsünde bulundular.

Elhamdülillah, aziz milletimizden aldığımız güçle bütün vesayet odaklarına karşı mücadele verdik, vermeye devam ediyoruz.

Kimse bizi bu onurlu mücadeleden alıkoyamaz. Kimse ülkemize ve milletimize hizmet üretmemizin, yatırım ve projelerimizi hayata geçirmemizin önünde duramaz. Onların amaçları belli diz çökmüş, hasta adam bir Türkiye istiyorlar. O hainlerin beklediği Türkiye yok artık. Bölgesinde, dünyada söz sahibi olan bir Türkiye var. ” diyerek sözlerine son verdi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.