Dolar 32,4929
Euro 34,7517
Altın 2.491,92
BİST 9.521,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

‘Milletimiz artık bedel ödememeli’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra ilçe Başkan yardımcısı Alpay Kesim, Ahmet Cansız ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş ve meclis üyeleri 16 Nisanda yapılacak anayasa değişikliği referandumu için çalışmalarına Gazibeyli, Şeyhulaş ve Doğankaya mahallelerinde devam ettiler. Başkan Şahin ve beraberindekiler ziyaretlerinde büyük ilgi ve destek gördüler

‘Milletimiz artık bedel ödememeli’
REKLAM ALANI
12 Nisan 2017 18:08

‘DAİMA MİLLET DEDİK’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarında şu görüşlere yerdi: 16 Nisan tarihine çok az bir zaman kaldı. Söz ve karar milletimizdedir. Biz daima millet dedik. Bu nedenle rahatız. Yine milletimizle beraberiz, onların içindeyiz. Yine daima millet diyoruz ve demeye devam edeceğiz. Güçlü olacağız, güçlü olmanın yolu, bir olmak, beraber olmak, diri olmak, birlikte Türkiye olmaktır. Mevcut durum çift başlılıktır. Cumhurbaşkanı ayrı ve başbakanın ayrı konuştuğu iş ve işlem yaptığı dönemlerde çok bedeller ödedik. Herkes köşesinde ama olan milletimize oldu. Artık milletimiz bedel ödememelidir. Bu nedenle 16 Nisanda yapılacak olan anayasa değişikliğinde “EVET” çıkmasıyla kazanan Türkiye ve milletimiz olacaktır.

 

‘18 MADDEYİ AÇIKLADIK, DESTEK GÖRDÜK’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarına şöyle devam etti: Yaşadığımız referandum sürecinde hoş olmayan bazı açıklamalar oldu. “Evet oyu verirseniz düşmanı nasıl denize İzmir’den döktüysek sizi de denize dökeceğiz” ve “hayır çıkarsa bu oylamadan düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz”  açıklamaları oldu. Bunlar çok yanlış ifadelerdir. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Bey ise “evet” vereni de gönüllerinin sultanı, “hayır” verenlerin de başlarımızın tacı olarak nitelendirdi. Doğru olan budur. Hepimiz buna uygun hareket etmeliyiz.  Milletimizi kutuplaştırmamalıyız. Çıkıp 18 madde nedir onun anlatılması gerekir. Biz 18 maddeyi ve gerekçelerini halkımızla paylaştık. Halkımızdan büyük destek gördük. Hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. İnşallah 16 Nisan yeni bir baharın başlangıcı olacaktır. Bu bahar milletimiz ve devletimiz içindir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.