Dolar 32,3745
Euro 34,7288
Altın 2.398,94
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Milyonlarca Vatandaşa Müjde ! 1000 TL Verilecek

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren promosyon projesinin ilk döneminin sonuna gelindi.

Milyonlarca Vatandaşa Müjde ! 1000 TL Verilecek
REKLAM ALANI
12 Nisan 2019 12:59

 Konu ile ilgili olarak emekliye promosyon uygulamasının başladığında promosyon alan vatandaşlar ikinci döneme geçiyor.

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren promosyon uygulamasında ikinci dönem başlıyor. Konu ile ilgili olarak emeklilere promosyon verilmesi uygulaması başladığında promosyon alanlar, ikinci döneme geçiyor.

Emekliye promosyon uygulamasının üzerinden 2020 yılında 3 yıl geçmiş olacak.Bundan dolayı birçok emekli vatandaş ilk dönemini tamamlamış olacak. Bunun yanı sıra ikinci 3 yıllık dönem başlayacak. Yapılacak olan anlaşmalar kapsamında bankalar müşterilerini kaçırmamak için ve yeni müşterilere erişmek için kampanyalar düzenleyecekler.

Emekliler ilk anlaşmalarından maaşlarının durumuna 300, 375 veya 450 TL’ye kadar promosyon aldılar. Yeni dönemde ise daha büyük bir miktar alınmasının yolu açılabilir.

Yeniş dönem kapsamında bankalar tarafından emeklilere 4 yıllık anlaşma önerilecek. Maaşların durumuna göre promosyon önerileri 1000 TL’yi bulacak. Promosyon haricinde emeklilere eve teslim maaş, özel kredi seçenekleri, özel faiz seçenekleri, ambulans ve tıbbi danışmanlık gibi imkanlar sunuluyor. Bu imkanlarla birlikte bankalar kendilerini emekliler için daha cazip hale getirmeye çalışacak ve büyük bir yarış içine girecekler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.