Dolar 32,6067
Euro 34,7737
Altın 2.490,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

‘MORAL’ KURSU!

Samsun’un İlkadım Halk Eğitim Merkezi tarafından ‘pandemi sonrası rehabilitasyon’ amaçlı açılan giyim kursu devam ediyor

‘MORAL’ KURSU!
REKLAM ALANI
26 Aralık 2022 17:29

Samsun‘un İlkadım İlçesi’nde Halk Eğitim Merkezi tarafından sağlık çalışanlarına yönelik açılan giyim kursu, başarıyla sürdürülüyor. ‘Pandemi sonrası rehabilitasyon’ amaçlı açılan kursa sağlık çalışanları büyük ilgi gösteriyor.

BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR
Samsun’nda pandeminin ağır koşullarında canla başla çalışarak herkesin takdirini kazanan sağlık çalışanlarına yönelik başlatılan ‘Pandemi Sonrası Rehabilitasyon’ amaçlı kurslar, İlkadım Halk Eğitim Merkezi bünyesinde sürdürülüyor. Samsun Halk Sağlığı Laboratuvarı PCR Birimi’nden Biyolog Nurcan Akmedir öncülüğünde sağlık çalışanları, hafta sonları gerçekleştirilen ve haziran ayına kadar sürecek olan ‘giyim’ kurslarıyla hem becerilerini geliştiriyor hem de yoğun iş programı sonrası stres atma fırsatını buluyor.

MÜDÜR YALÇINKAYA’DAN ZİYARET
İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yalçınkaya, beraberinde Müdür Yardımcısı Kaşif Demirtaş ile birlikte sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen kursu ziyaret etti. Kurs öğretmeni Naciye Şener’den faaliyet hakkında bilgiler alan Murat Yalçınkaya, sağlık çalışanlarının görüş ve dileklerini de dinleyerek başarı diledi.

ONLAR İÇİN NE YAPSAK AZDIR
Tüm dünyanın pandemi ile birlikte büyük bir kabus yaşadığını belirten İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yalçınkaya, “Ülkemiz ve şehrimiz de pandemi sürecini en ağır şekliyle yaşadı. Bu süre içerisinde özellikle ülkemizde sağlık çalışanlarının ortaya koydukları cansiperane performans hepimizin takdirini kazandı. Bu nedenle bizlerden giyim kursu talebinde bulunduklarında tereddütsüz onay verdik. Emekleri üzerimizde çok olan sağlıkçılarımız için ne yapsak azdır” dedi.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.