Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Muharrem İnce, gümbür gümbür geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü tarafından açılan Muharrem İnce Seçim Koordinasyon Merkezi, her gün dolup taşıyor. Samsun İlkadım İlçesi Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi, her gün yüzlerce insanın akınına uğruyor

Muharrem İnce, gümbür gümbür geliyor
REKLAM ALANI
12 Haziran 2018 18:47

“TERÖRDEN EN ÇOK ÇEKEN İKİ MEMLEKET VARSA, BİRİ SAMSUN’DUR”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP önceki İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, “Seçim büromuz, neredeyse günün her saatinde tıklım tıklım. Muharrem İnce’nin broşürlerini gören geliyor. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ile yurttaşlarımız arasında önemli bir sevgi bağı oluşmuş durumda. Bu kalabalık, bunu doğruluyor. Her gün insanlar akın akın büromuza geliyor. Büyük ekran televizyondan, Sayın Muharrem İnce’nin mitinglerini izletiyoruz. Büyük ilgi var. Gündüz olsun, gece olsun fark etmiyor. İnsanlar miting saatlerini biliyorlar ve izlemek için şayet dışarıda iseler mutlaka büromuza uğruyorlar. Belli saatlerde stadyum gibi oluyor. Diyarbakır mitingi çok ilgi gördü. Terörden en çok çeken iki memleket varsa, biri Samsun’dur, diğeri ise Diyarbakır. Ne taraftan ve hangi açıdan baktığınıza bağlı. Aynı çileyi çekiyoruz. Geride bıraktığımız 16 yıl bize göstermiştir ki, AKP hükümeti Kürt sorununu çözmekte yetersiz kalmıştır. Bu sorunu, bu toprakların ortak ruhuna ve birliğine inanmış dürüst, risk almaktan korkmayan kadrolar çözer. “ dedi.

“KAVGA BİTECEK, NİZA BİTECEK”
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 16 yıl sonra gerçekleşen kıraathane vaadinin, toplumda şaşkınlığa sebep olduğunu söyleyen Tufan Akcagöz, “Tayyip Erdoğan’ın, içinde kek olan kıraathane vaadi, kendisi açısından tıkanma olarak tanımlanabilir. Bir siyaset adamı, hele ki devletin en tepesindeyken, ‘kıraathane’ vaadinin ötesine geçemiyorsa, siyasi ömrünü tamamlamış demektir. Vatandaş da şaşkın. Ne bekliyorlardı bilmiyorum ama kıraathane vaadi ciddi bir hayal kırıklığına neden oldu. Diğer bölgeleri bir tarafa bırakalım, Samsun’a bakalım. Samsun’un her tarafı zaten kahvehanelerle dolu. Biz fabrika isterken, istihdam alanları yaratılmasını beklerken, şaka gibi bir açıklama ile karşı karşıya kaldık. Bir de yanında kek varmış. Şaka gibi. Biz fabrika istiyoruz, iş alanları istiyoruz; onların bize dediğine bak. Vatandaşla dalga geçer gibi yapılan siyasetin de sonu gelmiştir. Muharrem İnce, gümbür gümbür geliyor. Kavga bitecek, niza bitecek. Barış ve huzur gelecek. İş, aş ve özgürlük gelecek. Seçim sürecinde seçim koordinasyon merkezinde faaliyetimize devam edeceğiz. Tüm Samsunlu hemşerilerimizi bekliyoruz.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.