Dolar 32,5988
Euro 34,7865
Altın 2.496,29
BİST 9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

MUHTEŞEM SAMSUNSPOR

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında oynanan Karadeniz derbisinde Yılport Samsunspor, konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-0 yenerek zirve yürüyüşünü sürdürdü

MUHTEŞEM SAMSUNSPOR
REKLAM ALANI
5 Mart 2023 19:27

Tüm Türkiye’yi yasa boğan, ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremler nedeniyle futbola verilen 27 günlük aranın ardından Spor Toto 1’inci Lig’in 24’üncü haftası Karadeniz derbisiyle başladı.

MUHTEŞEM SAMSUNSPOR
TRÜBÜNLERDE YAKLAŞIK 12 BİN TARAFTAR
Şampiyonluk hesapları yapan Samsunspor, kendisi gibi Süper Lig’i hedefleyen Çaykur Rizespor’u konuk etti. Erzurumspor maçı sonrası ‘saha olayları ve çirkin tezahürattan’ dolayı 15 blok kapatma cezası alıp, yaklaşık 8 bin taraftarın Passolig’ine bloke koyulmasına rağmen 19 Mayıs Stadyumu’nda 11 bin 700 taraftar vardı. Kırmızı-Beyaz atkılılar tribünlerden zorlu mücadelede sevdasını yalnız bırakmadı.

MUHTEŞEM SAMSUNSPOR


ÇOCUKLAR VE BALONLARI: Karşılaşma öncesinde seremoniye hakemler ve futbolcular yaşanan depremden dolayı Samsunspor forması giyen çocuklarla çıktı. O sırada depremin yaşandığı kentler tek tek anons edildi. Tribünlerden alkış tufanı koptu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çocuklar ellerindeki balonları gökyüzüne bıraktı.

FORVETTEN TANQUE VE LAURA
Kırmızı-Beyazlılar, sahaya Jakub Szumski, Yusuf Abdioğlu, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Soner Gönül, Ali Ülgen, Youssef Bennasser, Ali Kaan Güneren, Osman Çelik, Douglas Tanque ve Gaetan Laura ilk 11’i ile çıktı. Yedek kulübesinde Aykut Özer, Yunus Emre Çift, Soner Aydoğdu, Yusuf Emre Gültekin, Emre Demir, Moryke Fofana, Kadeem Harris, Polat Yaldır, Ahmet Sagat ve Celil Yüksel forma şansı bekledi.

MUHTEŞEM SAMSUNSPOR
EMRE DEMİR YEDEK KULÜBESİNDE
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Adanaspor’da transfer edilen orta saha oyuncusu Youssef Bennasser’e ilk maçta ilk 11’de görev verirken, Fenerbahçe’den kiralanan Emre Demir ise yedek kulübesinde yer aldı.

BİTMEYEN KABUS: PENALTI
Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadelede ev sahibi Yılport Samsunspor, 9’uncu dakikada VAR incelemesi sonrası kazanılan penaltıyı Zeki Yavru ile gole çeviremedi. İlk yarısı 0-0 biten maçta Samsunspor, aradığı golü 54. dakikada Yusuf Abdioğlu ile buldu: 1-0. Kırmızı-Beyazlılar, 77’de Alim Öztürk ile farkı 2’ye çıkardı: 2-0… Kalan sürede başka gol olmadı ve Yılport Samsunspor, sahadan 3 puanla ayrıldı.

14 MAÇTIR YENİLMEZ ARMADA
Ligde 14 maçtır yenilmeyen ve puanını 45’e çıkaran kırmızı-beyazlı ekip,maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Zirveye yaklaşma fırsatını kullanamayan Çaykur Rizespor ise 37 puanda kaldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.