Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

MÜJDE! SEDDE PROJESİ BAŞLIYOR…

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Bafra’nın yıllardır hasretle beklediği Sedde Projesi için son noktayı koydu. Sedde Projesi ihale edildi ve projenin yapımı 10 gün içerisinde başlıyor

MÜJDE! SEDDE PROJESİ BAŞLIYOR…
REKLAM ALANI
22 Mayıs 2017 17:28

Bafra İş ve İhracaat Geliştirme Merkezi’nin (BİGEM) açılışına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçeye müjde üstüne müjde verdi.

SEDDE PROJESİ İÇİN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Yıllardır kanayan bir yara haline gelen Sedde Projesinin geçtiğimiz haftalarda ihalesinin yapıldığını söyleyen Başkan Yılmaz,”Bafra’da neden bir takım işler gecikiyor neden şöyle eksik kaldı diye sakın dizimizi dövmeye kalkmayalım. Bafra’ya haksızlık ederiz. Tam tersine bardağın dolu tarafına bakalım. Ayrıca önümüzdeki günlerde de sonuçlarını takır takır göreceğimiz çok güzel girişimlerimizvar. Bunlardan en önemlisi hepimizin büyük bir hasretle beklediği Sedde Projesi.Hamdolsun geçen hafta ihalesini yaptık. 3 milyon 200 bin lirayı bulacak Sedde Projesi’ne 10 gün içerisinde başlıyoruz. Sedde Projesi ile o alan geniş bir rekreasyon alanı haline gelecek”dedi.

OTOGAR O ALANDAN KALDIRILIYOR

Otogar alanı ile ilgili olarak da Bafralıları sevindirecek haberi veren Başkan Yılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü; ” Bafra’mız için diğer önemli bir adımımız da otogar alanı ile ilgili. Otogarı şehrin içerisinden çıkarıyoruz. O mezbelelik artık son bulacak. Otogarın olduğu yeri tertemiz bir yeşil alan haline döndüreceğiz. İnsanların nefes alacağı bir yer yaratacağız. Bafra’mızın içerisindeki bu sıkışmışlığı, stresi ve doluluğu biraz hafifleteceğiz.Bu konu ile ilgili ilçe belediye başkanımız Zihni Şahin Bey ile sürekli istişare halindeyiz.Bafra’mızı inanın çok önemsiyorum.İlçemiz bir çok ilden daha büyük,iktisadi potansiyelleri itibari ile de Türkiye’nin bir çok ilinden daha iyi konumda. Tüm bunların farkındayız. Samsun ile olan ulaşımı da gayet iyi durumda. Bafra yüksek standartlı bir yol ağı ile şehre bağlandı. 15 sene öncesinde sathi kaplama yol vardı ve sürekli ölümlü kazalar yaşanıyordu. Allah’ın izni ile tüm bunlar tarihin derinliklerinde kaldı. İlçemizdeki önemli diğer bir potansiyel de Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti.Burayı da turizm potansiyeli olarak devreye koyduğumuzda sanayi, turizm ve girişimin en önemli katalizörü olan ilişki sermayesi ağırlığını koyduğu takdirde bütün işleri başaracağımıza inanıyorum. Tekrardan bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz BİGEM’in ilçemize hayırlı olmasını diliyorum”

Başkan Yılmaz son olarak Bafra’nın 5 yıldızlı bir otele ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi. Konuşmaların sonunda açılış gerçekleştirildi ve BİGEM bahçesine ağaç dikimi yapıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.