Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

MURAT KARAYALÇIN’DAN ‘SOSYAL DEMOKRASİ’ DERSİ!

CHP’nin eski liderlerinden, eski bakanlardan, eski Samsun Miletvekili Murat Karayalçın, memleketinde ‘Sosyal Demokrat Belediyecilik’ konferansına katıdı

MURAT KARAYALÇIN’DAN ‘SOSYAL DEMOKRASİ’ DERSİ!
REKLAM ALANI
12 Kasım 2023 19:19

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanlığı Cumhuriyetin 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında ‘Sosyal Demokrat Belediyecilik’ konferansı düzenlendi. Türkiye’nin deneyimli siyasetçisi Murat Karayalçın’ın konuşmacı olduğu konferansa Karadeniz bölgesinden birçok belediye başkanı, milletvekili ve il başkanı katılım sağladı.

ESKİ BAKAN, GENEL BAŞKAN, MİLLETVEKİLİ
CHP Samsun İl Örgütü tarafından düzenlenen ve Samsun’un efsanevi başkanlarından Muzaffer Önder anısına atfedilen Sosyal Demokrat Belediyecilik Konferansı büyük ilgi gördü. Devlet bakanlığı, içişleri bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve SHP Genel Başkanlığı yapan, 20’nci Dönemde CHP Samsun Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Murat Karayalçın, konferansta yerel seçimler öncesi ‘sosyal demokrat belediyecilik” hakkında bilgiler sundu.

‘PARTİ OLARAK BUNA İHTİYACIMIZ VAR’
Konuşmalarına Muzaffer Önder’i rahmet ve saygıyla anarak başlayan Karayalçın, “İl yönetimimizi, il başkanımızı, rahmetli belediye başkanımız Muzaffer Önder’e karşı göstermiş oldukları bu vefalı davranışları nedeniyle yürekten kutluyorum. Parti olarak bizim bu tür davranışlara, anlayışlara, bu tür jestlere çok ciddi olarak ihtiyacımız var” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN PAHALI SUYU SAMSUN’DA
Konferansta bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, Muzaffer Önder’in görev süresi boyunca Samsun halkının 100 yıl sonrasını düşünürek altyapı çalışmalarını planladığına dikkat çekti. Özdağ, “Muzaffer Önder’in cazibe ile kente akıtarak bize neredeyse bedavaya içirdiği suyu, bugün cüzdanlarımızı yaka yaka Türkiye’nin en pahalı suyunu içiren belediye başkanı farkı budur” diye konuştu.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Borçka Belediye Başkanı Özcan Orhan, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Samsun Milletvekili Murat Çan, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve il ve ilçe örgütlerinin katılımıyla gerçekleşen konferans, Samsun halkı tarafından da büyük bir ilgiyle karşılandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.