Dolar 32,5723
Euro 34,9978
Altın 2.430,99
BİST 9.752,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

MURZİOĞLU’NUN ZAFERİ!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Haluk Akyüz, 40 meslek komitesinden de 39’unu kazanmayı başardı

MURZİOĞLU’NUN ZAFERİ!
REKLAM ALANI
4 Kasım 2022 16:28

Samsun TSO’nun 40 meslek grubunda 95 meclis üyesi ve 230 meslek komitesi üyesinin belirleneceği organ seçimleri önceki gün tamamlandı. Seçme ve seçilme hakkına sahip üyeler kurulan 15 sandıkta oylarını kullandı. 40 meslek gurubundan 32’si tek listeyle seçime giderken, 8 gurupta ise çift liste yarıştı.

Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu 5’inci komiteden, Meclis Başkanı Haluk Akyüz de 8’inci komiteden tek listeyle seçimlere katıldı. İlginin yoğun olduğu seçimler dün akşam saat 17.00’da son buldu. İlk etap seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Haluk Akyüz, 40 meslek komitesinden 39’unu almayı başardı. Seçimler sonunda Murzioğlu ve Akyüz, tebrikleri kabul etti.

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI
Seçimlere katılan tüm üyelere teşekkür eden Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Haluk Akyüz, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Seçimlerin şimdiden Samsun’a ve Samsun iş dünyasınahayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, şunları söyledi:

“Bu seçimlerin kaybedeni yok. Kazanan Samsunumuzdur. Seçim sürecini Odamızın kimliğine, tarihine yakışır bir hassasiyet içinde yürüttük.Her zaman olduğu gibi Samsunumuzun ekonomisi, kalkınması için birlik ve beraberlik çerçevesinde ilimizin ortak paydasında çalışmaya, Odamızı da kurumsal anlamda geliştirmeye, güçlendirmeye devam edeceğiz. Bizlere güven duyarak teveccüh gösteren, destek olan üyelerimize, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

YÖNETİM KURULU SALI GÜNÜ
Bugün tamamladığımız meslek komitesi ve meclis üye seçimlerinin ardından 8 Kasım Salı günü tekrar sandık başına giderek, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı ve Meclis Başkanlık Divanı, TOBB Genel Kurul Delegeleri, Disiplin Kurulu ve bazı komisyonlarımızın üyelerini belirleyeceğiz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.