Dolar 32,4519
Euro 34,7410
Altın 2.440,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

MUSTAFA DEMİR DENETİMDE!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kentte sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Demir, “Çalışmaya, üretmeye hız kesmeden devam ediyoruz, edeceğiz” ifadelerini kullandı

MUSTAFA DEMİR   DENETİMDE!
REKLAM ALANI
13 Kasım 2022 20:27

Samsun’da hafta sonu mesaisinde yapılan yatırımları ve projeleri yerinde inceleyerek geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

MUSTAFA DEMİR

ATAKUM-TEKKEKÖY HATTINDA YATIRIMLAR
Atakum İlçesi’nden Tekkeköy ilçesi’ne kadar olan güzergahta bulunan Kütüphane, Alo 153 Kent Yönetim Merkezi, Belediye Hamamı, Sümbül Konağı, İlkadım Spor Merkezi, Tekkeköy Kilit Bordür Fabrikası ve Tekkeköy İlçesi Köprübaşı Grup Yolu’nda incelemelerde bulunan Başkan Demir, vatandaşlarla da bir araya gelerek çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaptı.

MUSTAFA DEMİR

‘ÜRETMEYE HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ’
Samsun’a nefes aldıracak projelerin durmaksızın devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Her alanda kentimizi geleceğe, gelecek nesillere en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Çağın gereklerine uygun, ihtiyaçları tespit ederek insan odaklı projelerimiz dün olduğu gibi bugün de yarın da devam edecek. Sürekli sahadayız. Vatandaşlarımızla beraberiz. Onlardan aldığımız geri dönüşler, yüzlerinde gördüğümüz mutluluk bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Mahalle mahalle, sokak sokak, ilçe ilçe geziyoruz. Varsa bir eksiğimiz onları da tespit edip gereken adımları atıyoruz. Çalışmaya, üretmeye hız kesmeden devam ediyoruz, edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA DEMİR

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.