Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘NEBİYAN’ ZİRVESİ!

Samsun’un 19 Mayıs İlçesi’nde bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Nebiyan Doğa Festivali için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor

‘NEBİYAN’ ZİRVESİ!
REKLAM ALANI
30 Mayıs 2022 17:21

Samsun’un ünlü Nebiyan bölgesindeki eksiksiz bir festival için, alanında uzman festival etkinlik yönetim ekibi ile sık sık bir araya gelen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 2’nci toplantıya belediye meclis üyelerini de davet ederek, kendilerine bilgilendirmede bulundu.

9-12 EYLÜL ARASINDA EKSİKSİZ FESTİVAL
Festivalde düzenlenecek olan yarışmalarda verilecek ödüller, etkinlik takvimi ve alanda gerçekleşecek düzenlemelere kadar birçok konuda fikir alışverişinde bulunulan toplantıda tek amaç 9-10-11 Eylül tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan Nebiyan Doğa Festivali’nin eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmek için çalışmalar sürüyor.

20’YE YAKIN YARIŞMA VE ETKİNLİKLER
Festival hakkında açıklamalarda bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “2019 yılında ilkini düzenlediğimiz ve beklenilenin çok üzerinde bir katılımcı ile gerçekleştirdiğimiz Nebiyan Doğa Festivalimizi pandemi nedeniyle iki yıl üst üste ertelemek zorunda kaldık. Bu yıl 9-11 Eylül tarihlerinde düzenleyeceğimiz ikinci Nebiyan Doğa Festivali için Etkinlik Yönetiminde bulunan arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu toplantımızda meclis üyesi arkadaşlarımıza bilgilendirme yaptık. İnşallah yakın bir zamanda Samsun’umuzun güzide basın temsilcileriyle ve İlçemizdeki STK temsilcileriyle de birer toplantı gerçekleştireceğiz. Yaklaşık yirmiye yakın yarışma ve etkinlikler için gerekli bakanlıklar ve kurumlarla yazışmalarımız devam ediyor. Alandaki çalışmalarımıza da kısa süre içerisinde başlayacağız. Şimdiden tüm halkımızı güzel 19 Mayıs ilçemize ve Nebiyan bölgemize bekliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.