Dolar 32,4895
Euro 34,9613
Altın 2.431,71
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

NEFES KESEN FİNAL!

Samsun’nda Gençlik Spor Bakanlığı(GSB) Yurtları arasında düzenlenen Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Şampiyonluğa bir kez daha Karadeniz Yurduz takımı uzandı

NEFES KESEN FİNAL!
REKLAM ALANI
18 Aralık 2022 17:16

Samsun’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarda barınan öğrencilerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı vermek, aralarında dostluk, arkadaşlık, kardeşlik köprüleri kurmak amacıyla düzenlenen GSB Samsun Yurtları Futbol İl Şampiyonası’na, 12 yurt takımı katılım sağladı.

CEMAL SAFİ YURDU, 3’ÜNCÜ TAMAMLADI
İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 12-16 Aralık tarihlerinde İlkadım Suni Çim Saha’da oynanan müsabakalar, bir birinden renkli görüntülere ve heyecan veren maçlara sahne oldu. Atakum Cemal Safi Yurdu rakibi Bafra Milli Piyango Yurdu’nu 9-2 yenerek, GSB Samsun Yurtları Futbol İl Birinciliği müsabakalarını 3’üncü tamamladı.

NEFES KESEN FİNAL!

FİNAL MAÇI NEFES KESTİ
Final maçında ise 2021 yılı Türkiye Şampiyonu Karadeniz Yurdu ve Canik Yurdu karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçta şampiyon yine değişmedi. Karadeniz Yurdu rakibini 3-2 yenerek GSB Yurtları Futbol İl Birinciliğinde Şampiyon oldu ve grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

NEFES KESEN FİNAL!

ŞAMPİYONLUK KUPASI DERECİ’DEN
Takımlara madalya ve kupalarını Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Spor Şube Müdürü Olgay İnci, Eğitim Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Turgay Ekşi, Yurt Şube Müdürü Rahmi Kök, İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan ve Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç takdim etti.

NEFES KESEN FİNAL!

Gençlik ve SPor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Takımlarımızı tebrik ediyorum. Gençlerimiz harika maçlar çıkarttılar. Grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan Karadeniz Yurdu takımına başarılar diliyorum” dedi.

NEFES KESEN FİNAL!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.